neljapäev, 4. juuli 2013

Tagasi trenni!

Sel nädalal naasesid hooajaeelsetele treeningutele mitmed Euroopa jalgpalliklubid. Nende seas ka loomulikult Portugali Maardu tubli meeskond Paços de Ferreira. Seltskond veetis esmaspäeva ja teisipäeva meditsiinilisi teste läbides ning eile tehti ka juba esimesed pallitreeningud. Seda loomulikult uue peatreeneri Costinha valvsa pilgu all.


Hooajaeelsel kogunemisel puudus võrreldes eelmise hooajaga lisaks Josuéle ka Luiz Carlos. Brasiillane otsustas juba talvel lepingu lõppedes klubist lahkuda ja nüüd on ta siis ametlikult Braga mängija. Vahepeal on Paços Ferreira maha müünud ka Arturo Alvarezi. El Salvadori mängumees jätkab karjääri Ungaris Videotonis, kus veetis laenulepinguga ka eelmise hooaja teise poole.


Samas on meeskonnaga liitunud kolm uut mängumeest, nende seas kaks brasiillast. Rodrigo Antonio on liitunud teisest Portugali kõrgliiga klubist Maritimo ja 20-aastane noor talent Fernando saabub kodumaalt Fluminense B meeskonnast. Columbialane Jhon Fredy Pajoy mängis eelmisel hooajal kodumaal Atletico Nacionalis ja on varasemalt esindanud ka viimaste aastate edukaimat Colombia klubi Once Caldas.


Hooajaeelsete kohtumistega tehakse algust järgmisel nädalal. Teiste seas on ees ootamas ka kohtumised Premier League'i klubide Newcastle Unitedi (23. juuli) ja West Ham Unitediga (10. august). Uus Liga ZON Sagres hooaeg algab 18. augustil kohtumisega Braga vastu. Põnevusega oodatakse loomulikult ka seda, kes tuleb vastaseks Meistrite liiga playoff ringis. Loosimine toimub 9. augustil ja mängud 20-21. ja 27-28. augustil.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar