kolmapäev, 17. juuli 2013

PSG jätkab raha laristamist

Cavani värskelt kotis jätkas PSG täna sealt, kus eile pooleli jäi. Lille'ist haarati endale talendikas vasakkaitsja Lucas Digne. Prantsusmaaga äsja U20 vanuseklassi MM-i võitnud noormehe hinnaks kujunes 15 miljonit eurot.


Usutavasti saab PSG kaitseliin peagi veelgi lisa. Juba pikalt on räägitud Marquinhose soetamisest AS Romast ning lähipäevadel peaks see ka teoks saama.

Oodata on ka seda, et nüüd asub Napoli Cavani eest saadud raha uljalt investeerima. Raul Albioliga Real Madridist on juba kaubale saadud 12 miljoni euro eest ja järgmised sihtmärgid on klubi presidendi sõnutsi Leandro Damiao või Gonzalo Higuain.

Seni vaikne olnud Milano Inter on samuti hakanud tegutsema. Täna muretseti Juventuselt 6.7 miljoni euro eest endale 50% Mauricio Isla mängijaõigustest. Teine 50% kuulub Udinesele, kuid Isla jätkab karjääri Interis. Seda tänu ainulaadsele kaasomanduse süsteemile, mis Itaalia liigas kehtib.

Serie A-s jõudis täna klubivahetuseni ka Ivan Radovanovic. Serblane veetis oli mitu aastat Atalanta rivistuses, kuigi veetis enamus ajast laenulepingutega klubist eemal. 24-aastase kaitsva poolkaitsja uueks klubiks on Chievo.


Kuigi tehing ametlikuks pole veel saanud, siis sai täna selgeks, et Alvaro Negredo liitubki Manchester City'ga. Seda kinnitas Sevilla president Jose María del Nido. Sevilla särgis 180 mänguga 85 väravat löönud Negredot soovib klubi väidetavalt asendada Real Madridi nooruki Alvaro Morataga, kelle peaks kätte saama 10 miljoni euro eest.

La Liga uustulnukas Elche hankis täna endale 12-kuulise laenulepinguga Atletico Madridi noore poolkaitsja Ruben Perezi. Eelmise hooaja veetis Perez laenul Real Betisist.

Paari nimeka mehega täiendas täna Venemaa liiga. Endine Evertoni väravavaht Jan Mucha sõlmis vabaagendina 2-aastase lepingu Krõlja Sovetoviga ja viimased 6 aastat FC Twentes mänginud brasiillasest keskkaitsja Douglas liikus vaba mehena Moskva Dinamosse. Venemaa tolmu on samas jalgelt pühkinud Tomaš Necid, kes siirdus täna Moskva CSKA-st laenulepinguga Kreekasse PAOK-i.


Bundesligas on täiendust saanud asiaatide kontingent. Viimased kaks aastat FC Baselis mänginud lõuna-korealane Park Joo-Ho on siirdunud Mainzi.

Palju kõneainet tõi täna ka see, et Chelsea tegi ametliku pakkumise Wayne Rooney ostmiseks. Algselt usuti, et see oli 10 miljonit naela (11.5 miljonit eurot) + David Luiz või Juan Mata, kuid hiljem sai selgeks, et mängijaid sellesse tehingusse Chelsea kaasata ei soovi ja, et pakkumine oli hoopis kuskil 20 miljoni naela (23 miljonit eurot) kandis. Väga huvitavad sündmused võttes arvesse, et Jose Mourinho alles eile väitis, et uusi oste pole enam plaanis. Eile hilisõhtul samas lekitas ka Rooney agent meediasse sõnumi, et Manchester Unitedi ründaja on "vihane ja segaduses" seoses selle olukorraga, mis teda klubis on tabanud.


David Moyes on välja öelnud, et United ei kavatse Rooney't müüa, kuid samas nähakse teda eelkõige vaid Robin van Persie varuna. See loomulikult Rooney'le ei istu ja õli valas veel Mourinho täna tulle koputades Rooney südamele sõnumiga, et järgmine aasta on ju MM, sinna varumehed ei sõida. United ei taha Rooney't müüa, kuid ma usun, et üsna tõenäoline on see, et tehing ikkagi saab lõpuks teoks. See "Rooney pole müügiks" jutt on lihtsalt selleks, et saada Chelsea'lt võimalikult suur summa kätte ja samuti proovitakse sundida Rooney't andma sisse lahkumisavaldust, et mitte "süüdi" jääda selles kammajaas. Sinna poole suunab teda ka Mourinho.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar