neljapäev, 7. november 2013

NHL-i ennustusvihjed: rongi peal tagasi

Blackhawksile kerge 4-1 võit ning kaotuste seeria selleks ja loodetavasti pikemaks ajaks läbi.
18/40 (45%), 0.11

Kombo Bruins alistab Panthersi & Lightning saab jagu Oilersist @ 2.04, 3 punkti


Bruins on täiesti ootamatult leidnud ennast seeria keskel, kus viimasest viiest mängust on kirjas vaid üks võit ning seegi Ducksi vastu alles pärast karistusviskeid. See on täiesti ja sellise meeskonna jaoks vastu võetamatu! Kodus on ka juba kaotatud kolm mängu ja võib ette kujutada, kuidas tunnevad ennast fännid, kui eelmisel hooajal kingiti neile Stanley karika finaalseeria. Pole aga kõik must ja kole, sest külla tuleb Panthers. Florida on küll olnud tubli viimasel ajal ja suutnud kohtumisi normaalajast edasi venitada, kuid võite pole ikka kirja saadud! Viimasest kümnest mängust viis lisaaega/karistusviskeid ja vaid üks võit. Mullu oldi Bostonile kergeks saagiks, kui Bruins võitis kõik kolm mängu väravatevahega 11-2. Tänavu ka korra juba mängitud ja Bruins võitis Floridas 3-2, kui 2-0 eduga lõppenud avakolmandiku järel uinuti. Ei usu, et nii ka täna läheb.


Lightningul viimasest üheksast seitse võitu. Kodus tänavu kokku seitsmest viis võitu, viimane 4-2 Bluesi vastu, keda paljud hindasid hooaja alguses võimalikuks läänekonverentsi võitjaks. Oilersil käsil täiesti kohutav hooaeg, kus ootamatult jäädi möödunud nädalal kahes mängus järjest nulli peale, mis väga haruldane nagu varasemalt kirjutatud. Eelmises mängus tuli läbi häda 4-3 lisaaja võit Panthersi vastu, kui viimasel kolmandikul 2-väravaline edu maha mängiti. See tähendab ka seda, et senises 16 mängus on vähemalt kolm väravat lastud 14 korral! Tampa enda 14 mängus ise visanud 11 vähemalt kolm väravat, mis näitab väga hästi kvaliteedi vahet nende kahe meeskonna vahel.

Capitals alistab Wildi @ 1.91, 3 punkti


Capitalsil viimasest kümnes mängus seitse võitu ja kaks neist võeti isegi ilma Ovetškinita. Kodus viimasest viiest 4 võitu ja ainus kaotus kummaline mäng Rangersi vastu, kus jäädi nullile. Wild kodus suurepärane, näiteks tänavu normaalajal vaid üks kaotus, kuid välismängudel ebastabiilne. Heaks näiteks see, et eelmises võõrsilmängus alistati Blackhawks 5-3, aga üleelmises mängus kaotati Panthersile karistusviseteseeriaga 1-2. Tänavu kokku vaid kaks võitu seitsmest välismängust. Washingtonis on läbi aastate käidud kuus korda ja kirjas vaid üks võit, seejuures on vaid korra saadud kirja enam kui üks värav.

Julgetele: Red Wings, Sharks, Kings, Blues nelikpanus, koefitsient jääb viie ligi. Viskan ise ka midagi peale.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar