kolmapäev, 13. november 2013

NHL-i ennustusvihjed: valus kukkumine

Sai räägitud võimalikust kolmest kolm õhtust ja nii ka läks, aga ootamatult hoopis negatiivse poole pealt. Täiesti uskumatu õhtu, kus üllatusi tuli vasakult, paremalt ja keskelt. Jättes vihjed kõrvale, siis hea näide Kingsi ja Sabresi mäng - LA poolt 45 väravale viset 17 vastu, aga lisaaeg päästeti alles kolm ja pool minutit enne normaalaja lõppu ning lõpuks saadi ikka karistusvisetega kaotus. Vihjetest tulnud miinus oleks võinud olla märgatavalt väiksem, aga no Red Wings loomulikult oskas taaskord kodus kaotada - tuli samuti karistusvisete kaotus.

Nüüd siis 14.12 ja 25/51 (49%). Proovime siis täna kosuda.

Kombo Penguins alistab Flyersi ja Wild saab jagu Maple Leafsist @ 2.27, 3 punkti


Penguins tagasi kodus pärast põgusat 3-mängulist välisturneed, mis lõppes kahe kaotusega. Hea uudis on aga see, et väga oluline meeskonna lüli James Neal on vigastusest tagasi, mis peaks tööle panema ka seni kahvatu olnud Jevgeni Malkini poolt juhitud teise ründekolmiku. Flyersi poolt läinud ööl suurepärane 5-0 võit Senatorsi vastu ja nüüd kirjas kaks võitu järjest. On muidugi riskantne siin Penguinsi peale panustada, kuna tegu on kahe väga tulise rivaali vahelise kohtumisega, kuid just fakt, et Flyers mängis eile, tehti 800 kilomeetrine reis ja väravas siin varumees Ray Emery, kes seni lekkinud sisse 3.25 väravat mängus, kinnitavad mu tunnet, et siin šokki ei sünni. Penguins tänavu võitnud kõik mängud, kus vähemalt kolm tabamust kirja on saadud. Korra tänavu mängitud Philadelphias ja Penguins võttis 4-1 võidu.


Wildi kohta olen ma korduvalt kirjutanud, et tegu on suurepärase kodumeeskonnaga ja kui võtta arvesse, et viimasest kümnest mängust on üheksas saadud kätte vähemalt üks punkti, siis ei saa teha eriti ette heiteid ka meeskonna üldise vormi kohta. Kodus igatahes tänavu kümnest mängust seitse võitu ja kaks kaotustest tulnud pärast normaalaega. Maple Leafs alistas Wildi mõned nädalad tagasi kodus 4-1, kuid siis oli tegu veel suurepärase hooaja alguse vormiga - esimesest seitsmest mängust tuli vaid üks kaotus. Viimase aja vorm pole Torontol kiita. Viimasest kolmest mängust vaid üks võit ning seegi karistusvisetega Devilsi vastu. Võõrsil kaks kaotust järjest. Lisaks veel paar huvitavat statistilist nähtust - Wild on seni 60 minuti kohta vähim väravale viskeid laskev meeskond, neid tuleb lausa nii vähe kui 23.6 mängu kohta. Maple Leafs see vastu on üks enim väravale viskeid laskev meeskond - mängu kohta 36.1, millest "parem" vaid Senatorsi 36.4. See on olnud tänavu suureks jututeemaks. Pea kõiki Maple Leafsi võite on tänavu pärast mängu saatnud jutud, kuidas väravavaht neid päästis, sest ollakse kehvad ka ise värava viskeid sooritama - neid vaid 26.4 60 minuti kohta, millest veel kehvem saak vaid kahel meeskonnal. Võimalik muidugi, et tänagi läheb lugu sedaviisi, et hiljem lauldakse Jonathan Bernier'le kiidulaulu, kuid viimasest kuuest välismängust on Maple Leafs saanud võidud vaid nalja väravavahtide ja kaitsega Oilersi ning Flamesi vastu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar