neljapäev, 14. november 2013

NHL-i ennustusvihjed: neljas nädal ootab kena lõppu

Kombo Wild 2 - 1 Maple Leafs (pärast karistuviskeid) ja Penguins 1 - 2 Flyers -3

Läbi häda võit Wildile, aga väga magusal kombel viimaste minutite come-backiga, kuid kahjuks polnud sellest erilist kasu, sest härra Emery väga tabavalt ühe kommentaatori poolt mainituna "korjas nagu kirsse". Läks vaid 19 sekundit, et litter tema selja taha tee leiaks, aga paraku ei loetud tabamust ära. Järgnes mitu kuldset Penguinsi võimalust, aga see jalgpalli vana tõde "kui ise ei löö, siis lüüakse sulle" kehtis ka siin. Flyersile esimese kolmandiku lõpuks 1-0 edu ja kuigi Penguins sai ilusti poole mängu pealt viiki, siis anti see kiiresti ära, kui langeti provokatsioonide ohvriks ning korjati endale väga nõmedad karistused. Sealt siis edasi Emery show.

11.12, 25/52 (48%). Proovides viimase aja ootamatutest asjadest sotti saada, võtan täna rahulikult.

Kombo Lightning saab jagu Ducksist ja Stars alistab Flamesi @ 3.82, 1 punkt


Nagu koefitsient näitab siis võiduvõimalus ei ole kõige suurem, kuid minu meelest on see täitsa reaalne. Lightningu puhul võivad küll ees olla roosad prillid, kuid faktiks on see, et Lightning on hetkel idakonverentsi liider ning mängides kodus läänekonverentsi liidriga ei peaks olema autsaider. Eriti, kuna Ducks tuleb külla olles eelnevas kohtumises mänginud ida eelviimase Panthersi vastu maha 2-0 edu. Getzlaf puudus endiselt eile trennist ning ka Ducksi suurim väravakütt Corey Perry viiruse küüsis, mille tõttu tema osalemine küsimärgi all. Lightning muidugi kaotas esmaspäeval Bruinsi vastu oma tähe Steven Stamkose, aga see mõjus justkui meeskonda innustava hoobina, sest järgmine päev võeti kohe suurepärane võit Montrealist ja võin väita, et selles kohtumises näidati senise hooaja teravaimat ründemängu olgugi, et 2-1 võit tuli lõpuks karistusvisetega. Väravale viskeid oli normaalajal 39 26 vastu ja väravas säras ka Bishop. Hooaja keskmine number on Lightningul 60 minuti arvestuses vaid 27.6!  Ducksil siin väravas Jonas Hiller, kes seni lekkinud kaks ja pool väravat mängus.


Gif näitab Starsi väravavahi Kari Lehtoneni imelist tõrjet läinud õises 3-0 võõrsilvõidus Oilersi vastu. Pole asi küll veel ametlik, aga on märgid, et soomlane on väravas ka täna. Seni on tänavu selja taha lasknud keskmiselt kaks väravat mängus ning juhtinud Starsi viimases viies mängus neljale võidule. Flamesil neli kaotust järjest ja vaid üks võit viimasest seitsmest. Jätkub seeria, kus enda selja taha on imetud vähemalt kaks väravat mängus. Stars genereerib hetkel rünnakul ise üle kahe ja poole värava mängus ning hooaja esimene omavaheline kohtumine võideti 5-1. Tagasihoidlikumad mängurid võivad neid mänge ka üksikpanustena kasutada.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar