laupäev, 2. november 2013

NHL-i ennustusvihjed: vot, nii juba läheb

Kombo Penguins 4 - 2 Blue Jackets & Panther 0 - 4 Blues +3.69

Väga kindel võit. Mõlemad sõitsid zambonidega vastastest üle. Penguins suutis ka 4-0 juhtida enne lõppskoori.

Väravate kombo Wild 4 - 3 Canadiens & Flames 3 - 4 Red Wings -3

Calgary's läks kõik loogika kohaselt ja vajalik väravate arv oli käes juba viimase kolmandiku teisel minutil. Paraku läks vastupidi teises mängus. Esimese kolmandikuga kaks väravat ja olgugi, et vaid ühe värava toonud teine kolmandik andis veel lootust, siis viimase kolmandiku keskpaigaks oli panus kaotanud. Kehv valik.

Stars 2 - 3 Avalanche (pärast lisaaega) +3.76

Üks potentsiaalne eluaasta läks taas turjalt ära selle närveldamisega, kui Avalanche mängis viimasel kolmandikul 2-0 edu maha. Õnneks võeti võit siiski poolteist minutit enne lisaaja lõppu ära. 

Kokku seega väga kasumlik öö - 4.45 kasumit, mis põhimõtteliselt kolmekordistas kohe ka üldkasumi, mis nüüd 6.96 peal. Vahepeal olid võiduprotsendi numbrid sassi läinud, olgu need ka nüüd korrastatud - 16/34 (47%).

Isikliku poole pealt lisas õhtule võidumaitset juurde veel ka Islandersi peale pandud topeltšanss panus, kui Senatorsi vastu oldi 2-3 kaotusseisus olgugi, et ulmeliselt palju väravale viskeid saadi (lõpuks koos lisaajaga 57) ja üleeile tehtud naljapanus, kui selgus ootamatult, et Rask Bruinsi väravasuul.


Täna on nii, et ühe panuse panen kohe kirja, millele tuleb õhtul lisa.

Kombo Blackhawks alistab Jetsi ja Capitals on parem Panthersist @ 2.35, 3 punkti


Blackhawks on tagasi vormis ja elutu rünnak on ellu ärganud. Viimasest kahest mängust on kirjas 11 väravat. Eelmises kohtumises lekiti enda selja taha 5 litrit aga seda seetõttu, et kohtumist alustas väravasuul varumees Anton Hudobin. Täna postide vahel Corey Crawford. Pärast kena hooaja algust - kaks võitu kolmest mängust -  on Jets olnud kohutavas vormis. Järgneva 12 mänguga on tulnud vaid kolm võitu, millest kaks karistusvisete õnnerattast keerutades.

Capitals ja Panthers mõlemad mängisid ka läinud ööl. Esimene võttis võõrsilt suurepärase 7-0 võidu Flyersi vastu, mängides seejuures ilma Aleksandr Ovetškinita ja teine jäi kodus 0-4 kaotusmängus kuivale Bluesi vastu. Võõrsil Panthersil kirjas neli kaotust järjest ja kahes mängus on lastud vähemalt seitse väravat. Eelmisel hooajal võttis Capitals kõik omavahelised kohtumised, saades keskmiselt kirja 5.5 väravat mängus. Panthers võitis viimati Washingtonis aastal 2010 ja Ovetškin peaks selleks mänguks naasema. Kuulutab kurja. 

Väravate kombo üle 4.5 mõlemas Oilers vs Red Wings & Sharks vs Coyotes @ 2.18, 3 punkti

Red Wingsi kohta siia põhimõtteliselt sama jutt, mis eilse panuse juures. Ollakse ise heas väravavormis ja mängitakse vastasega, kellel kehv kaitse ning väravavaht, kuid kes igati suuteline ise väravaid viskama. Lisaboonus siin ka see, et Detroiti väravasuul on 21-aastane Tšehhi kutt Petr Mrazek. Teises mängus - Sharks keskmiselt 3.85 väravat mängus, Coyotes 3.36. Viimase kaitse viimasest neljast kohtumises kolmes lekkinud 4 väravat. Panuse võib rikkuda vaid Antti Niemi tugev mäng Sharksi väravasuul, kuid usun, et tuleb kindlasti kõvasti tulevärki siin.

Kombo Rangers alistab Hurricanes'i & Kings saab jagu Predatorsist @ 2.40, 3 punkti

Rangersil kolm võitu viimasest neljast mängust ja asjad liiguvad õiges suunas. Eelmine mäng oli väga muljetavaldav. Ründes liikus litter väga hästi ning oldi kindlasti Sabresi vastu suuremat võitu väärt kui vaid 2-0. Hurricanes on minemas vastupidises suunas. Viimasest üheksast mängust seitse kaotust. Mängitaks teine õhtu jutti ning läinud ööl lõpetati pettumustvalmistava 0-3 kaotusega Lightningu vastu. Rangers on võitnud kaheksa omavahelist kohtumist järjest ja Hurricanes'il ilma põhiväravavahi Cam Wardita vähe lootust selle kurva seeria lõpetamiseks.

Kings on hoogu kogumas - viimasest 11-st mängust 8 võitu. Predators on viimase kahe mängu jooksul lasknud 10 väravat ning selges augus tänu põhiväravavahi Pekka Rinne vigastusele. Ise visatakse vaid napilt üle kahe värava mängus ja see võidule ei aita. Mullu jagati omavahel neli mängu võrdselt ära, aga Predatorsil on viimasest neljast LA visiidist kirjas vaid üks võit ja loomulikult endiselt see kehv välisreiside seeria - nüüdseks eelmise hooaja algusest 35 võõrsil mängu ja vaid 7 võitu.

Mitteametlik vihje: Penguins, Ducks, Maple Leafs, Sharks, Avalanche kõik võitma Pafis ja Unibetis koefitsiendiks 14.72. Pannes juurde veel eelnevatesse kombodesse pandud meeskonnad Capitals, Rangers ja Kings saab koefitsiendiks lausa 54.08!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar