kolmapäev, 20. november 2013

NHL-i ennustusvihjed 20.11.13

Täiesti kohutav valik läinud ööl ja üldse kõikide mängude peale kokku väga palju ootamatusi - Blackhawksile veel üks suur kaotus olgugi, et väravale visked olid 37-23, Oilersi poolt järsku 7 väravat kodus olles eelneva 8 mänguga saanud kirja vaid 11 jne.

4.18, 27/58 (46.5%)

Blue Jackets alistab Flamesi @ 2.10, 3 punkti


Siin on olemas kõik ohumärgid, miks mitte ühte meeskonda toetada - mängitakse võõrsil, teine õhtu järjest, vorm on nigel - aga võttes arvesse viimase aja tulemusi võib siiski proovida. Blue Jackets sai läinud ööl tervelt 0-7 sugeda Oilersi poolt. Mullu parimaks väravavahiks valitud Sergei Bobrovski kestis vaid pool mängu enne, kui ta välja võeti. Täna saab venelane kiirelt võimaluse enese taastõestamiseks. Õõvastav, kohutav, piinlik on vaid mõned sõnad, mida kasutasid Blue Jacketsi mängijad eilse kohtumise kirjeldamseks. On infot, et täna pidasid mängijad omavahel kinnise koosoleku. Enne seda kohtumist oli Blue Jacketsil kirjas ilus 4-1 võit võõrsil Senatorsi vastu. Flames alistas eelmises mängus Jetsi, aga enda selja taha imeti taaskord üle kahe värava - kokku neli - ning see võit on vaid üks kahest viimase kümne mängu jooksul. Blue Jacketsil sama moodi, kuid kindlasti on sellel meeskonnal rohkem potentsiaali oma mängu parandada kui Flamesil. Meeskonnad tänavu omavahel mänginud korra Blue Jacketsi kodujääl ja võrdses heitluses raputas Flames võõrustaja maha viimasel kolmandikul võttes 4-3 võidu. Calgary's on aga Blue Jackets võtnud kolm võitu järjest

Väravate kombo üle 4.5 Flames vs Blue Jackets ja Capitals vs Penguins @ 2.10, 3 punkti

Flamesi mängudes on vähem, kui viis normaalaja väravat tänavu olnud vaid kahel korral. Nagu ülal mainitud, siis omavahel paugutasid Flames ja Blue Jackets esimeses kohtumises tervelt 7 tükki. Blue Jackets tänu oma vingele väravavahile tuntud, kui hea kaitsega sats, kuid sellegi poolest nende mängudeski normaalajal alla viie vaid kuuel korral. Capitals vs Penguins õhkab ka lihtsalt väravaid. Penguinsil oli küll eelmises mängus Ducksi vastu raskusi oma mängu käima saamisega, aga lõpuks saadi ikka nagu naksti ühe kolmandikuga kirja kolm tabamust. Kui Penguins on tänavu saanud kirja kolm väravat, siis on ka järgmises kohtumises vähemalt sama palju kirja saadud kümnel juhul 14-st. Capitals koos Ovetškiniga on samuti alati ohtlik ja võttes arvesse, et Holtby tegi eelmises kohtumises Bluesi vastu supermängu, siis peaks ta justkui täna ebaõnnestuma, sest tema näol on tegu vägagi ebastabiilse kujuga. Viimane kohtumine oli tagasihoidlik Penguinsi võit 2-1, kuid teistest mullustes kohtumistes tehti kõvasti kärtsu ja mürtsu - 6-3 ja 5-2.

NB! Oli mõte panustada ka Senatorsi võidu peale, kuid info Wildi alustava väravavahi kohta on vastakas ja selgub ehk alles mõne tunni pärast. Igatahes, kui Kruemper postide vahel, siis tuld! Eilse esitusega Montreali vastu tõstis ta märgatavalt oma tõrjeprotsenti, aga see on ikka vaid 62.5%!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar