reede, 15. november 2013

NHL-i ennustusvihjed: põmm!

Ei mäletagi oma NHL-i ennustamise "karjääri" jooksul, et sellise koefitsiendiga kombo oleks sedavõrd kergelt võitnud - Lightningule 5-1 võit ja Starsile 7-3 võit. Minimaalse riskiga seega kena kasum +2.82, mis kergitab kogu poti 13.94 peale. Tabavus 26/53 (49%). Nädalakasum seega 7.98, mis muidugi oleks võinud ilusti olla kaks korda suurem - jääme taga nutma teisipäevast altminekut.

Tänasega seoses panin juba eile pilgu peale ühele konkreetsele kombole, seega väga kindel selle valiku suhtes.

Penguins alistab Predatorsi ja Wild saab jagu Panthersist @ 2.06, 4 punkti


Penguins ja Predators mõlemad tulevad mängule kolme järjestikuse kaotusega. Predatorsi puhul pole selles midagi üllatavat, sest tänavu pärast Pekka Rinnest ilma jäämist on väravasuul olnud tõsiseid probleeme, kuid Penguinsi jaoks on tegu päris tõsise kriisiga. Viimases kolmes mängus vaid neli väravat, mis on tähtedest koosneva meeskonna jaoks parajalt piinlik. Usun aga, et siin leitakse väravasoon taas üles ning õnnestub järjekordselt panna kolmemängulisele kaotuste jadale punkt. Teatavasti oli selline paha periood meeskonnal ka eelmise kuu lõpus. Neli mängu järjest kaotas Penguins aga viimati 2011-12 aastavahetuse perioodil. Predatorsil on viimasasest kolmest, kõik võõrsil, kirjas vaid üks värav ja nagu korduvalt kirjutatud, siis on tegu kohutavalt reisiva meeskonnaga. Selle mänguga lõppeb üle kahe nädala kestnud välisrännakud ja võib ette kujutada, mida mängijad tunnevad. Mängitakse kindlasti professionaalselt, aga usun, et inimloomuses on juba sisse kodeeritud igatsus kodu, naise, koera, mille iganes suhtes ja siin teadmine, et kui vaid saaks selle mängu eest ära, võiks juba kodus puhata.


Wildist, kui heast kodumeeskonnast, olen ma ka mitu korda kirjutanud. Eelmine kohtumine ei läinud plaanipäraselt, aga Maple Leafsi vastu saadi siiski lõpuks viik normaalajal kätte ning võit vormistati karistusvisetega. Nüüd siis 12-st kodumängust üheksa võitu. Panthers alistas eelmises mängus 0-2 kaotusseisust üllatuslikult Ducksi, kuid tegelikult on meeskonna jaoks käes uus madalpunkt - läinud ööl loovutati üks olulistest ründemängijatest Kris Versteeg vahetustehingu käigus Blackhawksile, kus ta ka aastatel 2007-10 mängis ning Stanley karika võitis. Vastu sai Panthers posu tulevikulootusi ehk pidades silma praegust seisu nõrgenes veelgi koosseis, mis seni võitnud vaid neli mängu ja võõrsil saanud vaid ühe triumfi. On muidugi juhtunud nii, et Wild on just üks meeskondadest, kelle Panthers on suutnud alistada, aga võit tuli õnne kaasabil karistuviseteseerias ja vaadates väravale sooritatud viskeid selles mängus, mis olid Wildi kasuks 31-22 võib arvata, et Wild siiski domineeris seda Floridas peetud kohtumist. Arvan, et domineeritakse ka siin ja seekord saadakse ka võit kätte.

Usun, et mõlemad tegelikult isegi võtavad võidud ära normaalajaga, seega kes julgeb võib ka normaalaja tulemused kombosse panna. Ise eelistan siiski seda turvalisemat varianti. Mitteametliku vihjena ka eriti uljastele täna aga: Red Wings, Sharks, Devils, Maple Leafs, Bruins - koefitsient Unibetis ja Pafis 16.50.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar