laupäev, 9. november 2013

NHL-i ennustusvihjed: kogume vormi

Kombo Jets 5 - 0 Predators & Ducks 6 - 2 Sabres +4.2


Väga omanäoline mäng Winnipegis, kus esimese kümne minutiga oli juba kolm väravat ja Jets juhtis avakolmandiku lõpuks 4-0. Siis ei toimunud tükkaega ei midagi. Jetsil õnnestus isegi hoida selja taga nulli olgugi, et viimane selline saavutus on pärit märtsist 2012 ning tulid pähe kahetsusmõtted selle üle, et ei läinud ikkagi Jetsi võiduga, kuid lõpuks tuli kümme minutit enne lõppu ikkagi päästev viies ära. Teises mängus lõppes avakolmandik juba 4-1 seisuga. Kaks väravat tulid Ducksi poolt enamuses olles ja võttes arvesse, et hooaja senine power play mark oli alla 10%, siis veel üks märk sellest, kui kohutav on Sabres. Ryan Getzlafi poolt juba esimese kolmandikuga kübaratrikk, mis huvitaval kombel tema karjääri esimene olgugi, et selja taga juba ligi 600 mängu ja kirjas ligi 200 väravat.

21/43 (48.8%), 10.16

Kombo Senators alistab Panthersi & Bruins saab jagu Maple Leafsist @ 2.28, 3 punkti


Lihtne tõde on see, et Panthers on häbiväärselt kehv meeskond ja ega hooaja saatust ei muuda ka peatreenerivahetus, mis ette võeti. Senatorsi hooaja algus pole olnud hea, kuid on märgid, et ollakse vormi kogumas. Sellele mängule tullakse näiteks kahe järjestikuse 4-1 võiduga. Kodus on seni mängitud kehvasti, aga Panthersi vastu on hea võimalus kodupublikule võidurõõmu pakkuda. Pantrid on alates aastast 2010 kuus korda järjest Ottawast saba jalge vahel tagasi tulnud.


Bruins ja Maple Leafs on kõvad konkurendid ning siin esimene kohtumine pärast mullust suurepärast playoff seeriat. Tuleb kindlasti väga hea ja põnev mäng, aga ma näen vaid ühte võitjat. Maple Leafs mängib teist õhtut järjest ja läinud ööl nähti kodus ikka roppu moodi vaeva, et Devilsist jagu saada (2-1 pärast karistusviskeid). Nüüd enne seda kohtumist selja taga "põgus" üle 800 kilomeetrine reis Bostonisse, kust viimasest kaheksast visiidist kirjas vaid kuus võitu. Kokku viimases 11. omavahelises põhihooajamängus Bruinsil 10 võitu.

Blackhawks alistab Starsi & Kings on parem Canucksist @ 2.89, 2 punkti


Stars on saanud kolm võitu järjest ja kõik need võõrsil, aga need on võetud õnnega pooleks pärast lisaaega. Blackhawksi viimase aja kahes suures võidus Jetsi vastu ja võõrsil Wildi häbistamises polnud aga õnnega midagi pistmist. Eelmisel hooajal alistati Stars kõigis kolmes kohtumises ja kokku viimasest kuuest omavahelisest kohtumisest Blackhawksil viis võitu.


Canucks on viimasel ajal pannud hullu, aga kord peab see lõppema ja miks mitte Kingsi vastu, kes tavaliselt kodus kivikõva? Canucks on uskumatult palju juba ringi reisinud, aga üllataval kombel on seni saadud ka häid tulemusi. Samas on neli tänavusest seitsmest võõrsilvõidust tulnud pärast normaalaega.

Penguins alistab Bluesi @ 2.04, 3 punkti


Sellise koefitsiendi juures lihtsalt peab Pingviine toetama, sest on haruharvad need juhud, mil nad mängule autsaideritena lähevad. Ühtlasi ma ei leia põhjust, miks nad peaksid siin autsaideri rollis olema. Blues oli hooajaeel paljude spetside lemmiksats ja võimalusi hinnati lausa nii kõrgeteks, et St. Louis pakuti läänest Stanley karika finaali. Bluesi hooaja algus oli ka impressiivne, aga viimased 2-3 nädalat on oldud üsna ebakindlad - viimasest kümnest mängust kirjas neli kaotust. Penguinsil viimasest kümnest samad näitajaid ja eelmises mängus saadi võõrsilt Rangersi käest kõva ketukas, aga see mäng siin peaks olema just see enese taas tõestamise koht. Blues oma viimases kahes kodumängus napilt 3-2 alistanud Jetsi ja Flamesi, kes ei ole väga head meeskonnad ja enne seda saadi kaks kaotust järjest - minu meelest üsna halb märk meeskonna jaoks, mis kihlveokontorite poolt hinnatud võrdse duelli favoriidiks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar