teisipäev, 12. november 2013

NHL-i ennustusvihjed: kasumi kogumine jätkub

Kahjuks ei olnud eile terve päev võimalik netti pääseda ja seega jäi kasutamata suurepärane võimalus, kui Bruins mängis Lightninguga. Hommikul sai vaadatud, et normaalaja koefitsient oli lausa kahe ligidal olgugi, et Bruins oli tänavu juba kahel korral Lightningut tümitanud ja ka eelmine hooaeg oli sama seis. Bruins võitiski lõpuks kergelt 3-0.

Tagasi aga nädalalõpu juurde - pühapäev tõi suurepärase kasumi 8.34! Kokku nüüd rohelises 23.12. Pärast paari vaikset nädalat on kasum jõuliselt kogunema hakanud ja kosub ka vihjete tabavus protsent - 25/48 (52%).

Täna kavas tervelt 11 mängu ja kombode puhul tähtis õigete mängude paari panek. Samas usun, et võib vabalt tulla ka kolmest kolm õhtu.

Kombo Capitals alistab Blue Jacketsi & Red Wings saab jagu Jetsist @ 2.54, 3 punkti


Ovetškinil ja kompaniil oli kehv nädalavahetus kahe kaotusega ning eriti valus hoop laupäevane mäng Coyotes'i vastu, kui 3-1 edu anti ära normaalaja viimaste minutitega ja lõpuks saadi karistusvisetega kaotus. Loomulikult oli siis päev hiljem raske nii vaimselt, kui ka füüsiliselt mängida Avalanche'i vastu, keda kodus toetamas ka kõrgmäestiku tingimused. Sealt tuli 1-4 kaotus. Ma usun aga, et nende tulemuste pärast ei tasuks muretseda. Enne neid mänge oli Capitals suurepärases hoos - viimasest üheksast seitse võitu. Kodus on seni üheksa mängu puhul kaotatud vaid kolm korda. Blue Jackets lõpetas nädalavahetusel võiduga Islandersi vastu 5-mängulise kaotusteseeria, kuid on tõenäoline, et siin saab alguse uus negatiivne seeria. Välismängud pole Blue Jacketsi jaoks üldse mitte meelt mööda olnud - neli kaotust järjest. Korra juba ka käidud tänavu Washingtonis ja tagasi koju mindi 1-4 kaotusega.


Red Wingsil on kodus selja taga esimene 5-mänguline kaotusteseeria alates aastast 1986! Tegu on väga kummalise seeriaga, sest Red Wingsi on aastate jooksul peetud üheks parimaks kodumeeskonnaks ja nende nimel hooajast 2011/12 ka rekordiline koduvõitude seeria, mis kestis 23 mängu. Mille tagajärjel on see hiljutine seeria siis sündinud? Neli mängu viiest on kaotatud pärast normaalaega! Ehk siis ebaõnn. Loodetavasti see täna ei kordu. Jets on hiljuti leidnud vormi, võidetud on kolm viimasest neljast ja nädal tagasi alistati ka Red Wings 4-2. Need võidud aga kõik kodus. Võõrsil tänavu seitsme mänguga vaid kaks võitu. Kui viimati käidi Detroitis tuldi 2011. aasta detsembris tagasi 1-7 kaotusega!

Kombo Senators alistab Flyersi & Ducks alistab Panthersi @ 2.81, 3 punkti


Flyersil on olnud hiljuti väiksed sähavatusi ja ka meeskonna suurim staar Claude Giroux sai lõpuks hooaja esimese värava kirja, kuid julgen siiski arvata, et kriis Philadelphias pole veel läbi. Senators on samas võtnud kolm võitu järjest ja enne seda seeriat tulid kaks järjestikust karistusvisete kaotust ehk siis vägagi vabalt võiks hetkel olla juba 5-mänguline võiduseeria! Edu taga noore Rootsi väravavahi Robin Lehneri mäng, kuna esinumber Craig Anderson oli kaelavigastusega audis. Huvitaval kombel ongi nüüd siin selline lugu, et kui Lehner jätkaks väravasuul võiks Senatorsi peale veel enesekindlamalt panustada, samas on aga väravas tagasi klubi esinumber. Anderson on suurepärane väravavaht, aga tänavu lekkinud sisse üle kolme värava mängus. Loodetavasti andis vigastuspaus talle võimaluse ka üldise mänguvormi kallal töötamiseks.


Panthersi kohta olen ma juba nii palju kirjutanud, et see kes vähegi eelnevaid vihjed jälginud on teab, miks nende vastu panustada. Ducksi kohta aga mõned märked - kirjas kaheksa võitu viimasest üheksast mängust (ainus kaotus karistusvisetega Bostonis), koos on 31 punkti, mida on ühe võrra rohkem, kui hooajal 2008/09, mil võideti oma ajaloo seni ainus Stanley karikas, kollanokast väravavaht Frederik Andersen, kes ka täna postide vahel, on võitnud kõik oma 6 mängu ja lasknud selja taha vaid 1.41 väravat. Viimasest kolmest Floridas käigust Ducksil kirjas vaid võidud ja üldse viimasest kuuest omavahelisest mängust kirjas viis võitu. Ainus mure siin tõesti vaid see, et meeskonna mängujuht Ryan Getzlaf vigastusega väljas, kuid ilma temata mängiti ka pühepäeval Canucksi vastu ja võit saadi sellegi poolest kätte. Canucksil oli selgelt rohkem väravale viskeid (36 vs 23) aga Andersen tõesti mängimas hetkel nagu noor jumal.

Kombo Rangers alistab Devilsi & üle 4.5 värava Flames vs Sharks @ 2.17, 3 punkti


Rangersil läks pühapäeval Panthersi vastu küll nibin-nabin õnneks - 4-3 võit -, kuid võimalik, et selle taga olid motivatsiooni probleemid. Paremate meeskondade vastu on viimasel ajal küll ülihästi mängitud. Kokku viimasest seitsmest mängust nüüd kuus võitu, kõik normaalajaga ka veel. Devils tuleb mängule kahe nullimänguga viimasest kolmest mängust ja vorm näitab paranemismärke ning tänavugi kodussest mängust Rangersiga ette näidata ilus 4-0 , kuid see oli hooaja alguses, mil Rangersil käimas rekordiline 9-mänguline välismängude seeria. Mängides New Yorkis pole Devilsil viimasel ajal üldse midagi positiivset ette näidata - põhihooajal neli kaotust järjest ja viimasest üheksast mängust Madison Square Gardenis vaid kaks võitu.


Flamesil endiselt ajal, mil möödas juba praktiliselt veerand hooajast, käimas seeria, mis näitab, et seni on kõigis mängudes enda võrku lastud vähemalt kaks väravat. Keskmine sisse lastud väravate arv on tervelt 3.54 mängu kohta! Sellele tuginedes võiks isegi pimesi Sharksi võidu peale siin panustada, aga fakt on ka see, et Sharks on märkamatult saanud viis kaotust järjest. Seejuures ise on visatud nendest mängudes kolmes vähemalt kolm väravat, aga võitu ei ole see toonud ehk siis probleemid kaitses. Võimalik, et ka väravavaht Antti Niemi väsinud pärast seda, kui on alustanud 16 senisest 17-st mängust. Täna saab ta puhkust ja Sharksi väravas Alex Stalock, kelle jaoks saab olema tegu kuuenda NHL mänguga olgugi, et vanust juba 26-aastat ja draftitud ta 2005. aastal. Ehk siis ei ole temas nähtavasti NHL-i kvaliteeti. Korra on tänavu omavahel juba mängitud, Sharks võitis kodus 6-3

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar