reede, 8. november 2013

NHL-i ennustusvihjed: mägi kerkib visalt, aga kindlalt

Kombo Bruins 4 - 1 Panthers & Lightning 4 - 2 Oilers +3.12

Pantrid suutsid üllatavalt hästi sabas püsida, aga Bruinsi kolm väravat viimasel perioodil panid asja paika. Lightning tegi elu närviliseks, kui viimase 20 minuti keskel lasti Oilers vaid värava kaugusele, kuid võit saadi siiski teenitult kätte.

Capitals 3 - 2 Wild (pärast karistusviskeid) +2.73

Väga kummaline mäng Capitalsi poolt. Ilus algus ja Ovetškini kaheksanda minuti enamuses visatud väravast eduseis, siis tükkaega uimerdamist, ärkamine alles viimase viie minuti jooksul ja 2-2 viik kolm minutit enne lõppu. Martin Erati poolt veel kohutav karistus normaalaja viimasel minutil, aga tuldi toime ja karistusvisete seerias säras Holtby.

Seega ilus 5.85 punktine kasum kolmanda nädala viimaselt päevalt ja sellega ka terve nädal plussis 3.34 punktiga. Kokku numbrid nüüd 20/42 (47.6%) ja 5.96. Kasum kasvab visalt, aga kindlalt. Kui nüüd õnnestuks veel vaid neid tagasilöögi õhtuid vältida.

Täna vaid neli mängu, aga ühe väga huvitava variandi siiski leidsin.

Kombo üle 4.5 Jets vs Predators & Ducks alistab Sabresi normaalajaga @ 2.40, 3 punkti


Tunnistan ausalt, et plaan A oli esialgu täna panustada vaid Jetsi võidule. Ootasin, et koefitsiendiks kujuneb 1.95 või 2 või midagi sellist. Paraku on aga ennustusportaalid siiski üsna terased ja teinud Jetsi favoriidiks. Küll aga ei julge ma sellises seisus nende peale panustada tänu viimase aja kehvale vormile. On küll hoitud skoore üsna pingelisena, kuid enamjaolt on siiski kaotatud. Jetsi teooria taga oli veel ka see, et Predators on kohutav välismängude meeskond, kuigi huvitaval kombel on võidetud kaks viimast järjest ja mitte üldse kehvade meeskondade vastu. Seega väravad siin! 1-6, 4-5, 4-3, 6-4 on Pretadorsi viimase nelja mängu skoorid, mil on mängitud ilma talismani, väravavaht Pekka Rinneta. ka Jets suudab olla osaline suureskoorilistes mängudes. Senisest 17-st mängust vaid kuus pole näinud normaalajal vähemalt viite väravat. Hetkel käsil seeria viis mängu järjest vähemalt viis väravat. Omavahel mängiti ka nädal tagasi. Siis võttis Predators kodus lisaajal 3-2 võidu. Vaadates statistikat, siis tundub, et oli üsna kõrge tempoga mäng, kus rohkelt pealeviskeid - 60 minutiga kokku 65.


Sabres šokeeris sel nädalal Sharksi, aga läinud ööl jätkus kõik taas vana rada pidi - Kingsi vastu jäädi võõrsil nulli peale, 0-2 kaotus. Viimasest kümnest mängust kaheksa kaotust ja meeskonna keskmine saak rünnakul on alla kahe värava mängu kohta. Ducksil käsil ajalooline seeria kodus. Seni on võidetud kõik kuus mängu ja viis neist on tulnud normaalajaga. Keskmiselt visatakse kodumängudes tervelt 4.5 väravat mängu kohta! Liiga absoluutne liider, kes heas vormis vs liiga absoluutne viimane, kes kehvas vormis - no ei usu, et siit üllatus tuleb. Mängiti eelmise nädala lõpus Buffalos ja Ducks võitis 6-3

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar