reede, 25. oktoober 2013

NHL-i ennustusvihjed: nädal plussis

Devils 2 - 3 Canucks (pärast karistusviskeid) -3

Devilsil kaks eduseisu, väravale visked 30-21 (viimasel kolmanikul 17-7!!), aga järjekordne kodune kaotus karistusviseteseerias.

üle 5.5 värava Flyers 2 vs 1 Rangers -3

Ideaalne algus - esimese kolmandikuga kaks väravat - kuid väga kibe lõpp. Mõnitusena võeti Rangersilt viimasel kolmandikul viigivärav ka veel ära, mis oleks võinud tuua igasugu stsenaariumeid - üks kahest 3-2 ette ja siis 4-2 võit tühja võrgu väravaga või isegi 3-3 viik. Kokkuvõttes aga üsna kehv valik.

Väravate kombo Bruins 2 - 1 Sharks & Oilers 2 - 3 Capitals +3.09

Olgugi, et Sharks tulistas lõpuks Bruinsi üle 39-17, siis tuli mängu esimene värav alles teise kolmandiku eelviimasel minutil. 2-1 sündis üldse mängu eelviimasel sekundil, seega väga kindel võit sellest panusest. Küll aga oli närvide mäng teise kohtumisega. Teine värav tuli alles teise kolmandiku lõpus ja ei paistnud kuskilt kohast veel kolme. Eriti veel pärast seda, kui Capitals alustas viimast perioodi väravaga. Kuus minutit enne lõppu tuli aga üks veel, mis andis lootust ning ka Oilers sai lõpuks tabamuse kirja. Seda kaks minutit enne lõppu. Poleks seda tulnud olnuks Oilers kodus viimase kolme hooaja jooksul alles kolmandat korda nulli peale jäänud. Huvitaval kombel on need kohtumised Ducksi vastu olnud.

Nädalaga siis kokku plussis 2.47, mis üsna kehv, kuigi kasumi üle on raske kurta. Seejuures märkimisväärne, et kasum on saavutatud võiduprotsendiga, mis nüüd vaid 41.2% (7/17). See aga näitab, kui tähtis on õige panuste suurustega majandamine. Isiklikult õnnestus ka eile siiski plussis lõpetada, kuna seadsin kokku viie meeskonnalise "nalja" panuse, mis koefitsiendiga 15.73 ka lõpuks üllatuslikult võitis. Tulevikus panen need ka siia mitte ametlikuna kirja.

Edasi aga suurema kasumi suunas ning täna päris hea võimalus teha korralik algus.

Kombo Senators alistab Ducksi & Blues on parem Canucksist @ 2.67, 3 punkti


Ducksi pikk võiduseeria on käimasoleva nädalaga ajalugu, mil Kanada reisil on kaotatud esimesed kolm mängu. Läinud ööl jäädi väga nukralt alla Canadiensile 1-4. Postide vahele oodatakse täna 24-aastast taanlast Frederik Anderseni, kelle jaoks oleks tegu alles teise NHL-i mänguga. Esimene oli üsna edukas, kui Starsi vastu hoidis ta kaks kolmandikku nulli, kuid täna on hoopis suurem test. Senators tuleb mängule pärast suurepärast 6-1 võitu võõrsil Red Wingsi vastu mängus, mille ümber oli palju meediakära. Meeskond sai sellest tulemusest kindlasti enesekindlusest juurde, sest ülikindlalt alistati üks divisjoni tugevamaid meeskondi, nagu ka kapten Jason Spezza hiljem mainis. Ducks on viimastel aastatel küll Senatorsi vastu lustinud, kuid tundub, et paremat võimalust kurva seeria lõpetamiseks ei ole kui täna.


Canucks mängib samuti teist õhtut järjest ja nende pikkadest reisidest sai juba eile kirjutatud. Lööme siis ka kilomeetrid kokku - eelmine kolmapäev alustati Philadelphiast, sealt edasi Buffalo, Pittsburgh, Columbus ning viimased mängud New Yorkis ja New Jersey's, kokku üle 2200 kilomeetri! Bluesi olukord on täpselt vastupidi. Viimane mäng tehti nädal tagasi! Kodus on Blues väga hea, tänavu neli võitu ja üks kaotus ning ka Canucksi vastu on hästi mängitud - kolm võitu ja üks normaalaja järgne kaotus viimases neljas kodus peetud põhihooaja mängus Canucksi vastu.

Kombo Avalanche alistab Hurricanes'i ja üle 5.5 värava Penguins vs Islanders @ 2.66, 3 punkti


Seni olen ma nimme vältinud Avalanche'ile panustamist, sest olen arvanud, et see hea hooaja algus lõppeb peatselt ära, kuid Patrick Roy meeskond jätkab üllatamist ning haarab ka minu lõpuks siin kaasa. Seda tänu sellele, et külas on teist õhtut järjest mängiv Hurricanes, kel kaks väravavahti vigastsusega audis ning väravasuul kolmas valik Justin Peters, kes korjas eile Wildi vastu võrgust kaks litrit ja kelle keskmine oli eelmisel hooajal 16 mänguga ligi kolm ja pool väravat mängu kohta. Ajaloolisi andmeid leidsin alates aastast 1999 ja sellest ajast saati Denveris peetud kuus kohtumist on kõik lõppenud Avalanche'i võiduga.


Teooria Penguinsi ja Islandersi mängus on lihtne. Kodumeeskonna väravasuul on taas kollanokk Jeff Zatkoff, kes oma debüütmängus kohutava Panthersi meeskonna vastu korjas selja tagant kuus litrit. Mõlemad on seni kogunud keskmiseks saagiks üle kolme värava mängu kohta ning Islanders on enamuses mängides väga heas hoos realiseerides 28.1% nendest võimalustest. Mullu kohtusid meeskonnad playoffide avaringis ja Penguins oli Islandersiga suures hädas. Lõpuks võideti seeria 4-2, aga võidud tulid näiteks selliste skooridega nagu 4-3 ja 5-4 pärast lisaaega ning Islanders võttis oma võidud skooridega 4-3 ja 6-4, seega peaks nende meeskondade vahel ropult väravaid olema. Ja vägagi võimalik, et Islanders läheb samuti kohtumisele varuväravavahiga, sest homme vaja taas mängida.

1 kommentaar:

  1. gta 5 apkStarting... Match number 62 of the Indian Premier League – Royal Challengers Bangalore vs Mumbai Indians; Mumbai was chasing and AB De Villiers had been mic’d up; commentators were Tom Moody and Danny Morrison. Vinay Kumar

    VastaKustuta