pühapäev, 10. november 2013

NHL-i ennustusvihjed: kombod toidavad hästi

Penguinsi poolt nüri mäng ja 1-2 kaotus, aga mõlemad kombod võitsid! Neljas võiduöö järjest ja +4.62 seekord. Kokku nüüd 14.78, 23/46 (50%).

Kombo Blackhawks alistab normaalajaga Oilersi & Ducks alistab Canucksi @ 2.48, 3 punkti


Mõlemad mängivad teist õhtut järjest ja kummalgi suurt eelist ei ole, sest Oilersi teekord Philadelphiast Chicagosse ja Blackhawksi oma Dallasest koju on enamvähem võrdne - vahe kuskil 200 kilomeetrit. Blackhawks suurepärases hoos ja eile saadi vastase võrku taas viis litrit. Kodus seni natuke ebastabiilsed tulemused, aga kõik kuus võitu kümnest mängust seni tulnud normaalajal ning ma olen kindel, et siin pole kahtlustki, kes võidab. Oilersil viimasest kaheksast vaid üks võit ja seegi Panthersi vastu. Isegi staarründaja Taylor Halli vigastusest paranemine pole meeskonda sütitanud. Eelmine hooaeg võitis Blackhawks kaks kolmest omavahelisest kohtumisest ja kuigi ainus kaotus tuli kodus, oli see mäng, mis lõppes tulemusega 6-5, üks eriti kummaline mäng, sest Blackhawks jäi esimese 12 minutiga 0-4 taha. Sellist jama eeldatavasti teist korda ei juhtu.


Canucks järjekordsel välisreisil ja läinud ööl saadi 1-5 peksa LA-s. Ducksil seni võidetud kodus kõik seitse mängu ja tuleb lihtsalt nendega kaasa uisutada kuniks seda seeriat jätkub. Meeskond mängib hetkel väga head hokit ja on tõusnud punktide arvestuses terve liiga liidriks. Kodus on seni saadud keskmiselt tabloole ligi viis väravat mängus. Sarnaselt Blackhawks - Oilers mängule, võttis ka Ducks mullu kaks võitu kolmest ning ainus kaotud oli kummaline 0-5 tulemus kodus. Praeguse vormiga ei näe küll sellist pauku tulemas. Kodumeeskonnal siin olnud üks puhkepäev lisaks.

Rangers alistab normaalajaga Panthersi @ 1.78, 5 punkti


Panthersi vastu olen kõvasti panustanud ning saanud selle eest ka tasustatud. Ega palju ei olegi nende kohta kirjutada. Meeskond on kohutavas seisus ja mis kõige hullem - tunneli lõpust ei paista ka valgust. Rangers on samas hoogu läinud - viimasest kaheksast mängust kuus võitu, viis neist normaalajaga. Panthers mängimas ka teist õhtut järjest, üsna muretu panus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar