pühapäev, 24. november 2013

NHL-i ennustusvihjed: usaldame statistikat

Canadiens 3 - 2 Penguins -3

Penguinsi poolt väga korralik avakolmandik, kuskil 3-4 head väravavõimalust oli kindlasti, aga ei kasutatud ühtegi ära ning enne, kui rünnak sujuma saadi oldi juba 0-3 taga. Väga pettumust valmistav.

Red Wings 2 - 4 Senators, Flyers 5 - 2 Islanders +3.75

Detroitis esimese kolmandikuga kolm tabamust, kuid nulliringi mängu keskel. Õnneks mindi viimasel kolmandikul taas hoogu ja põhimõtteliselt kohe alguses oli vajalik arv väravaid olemas. Flyers - Islanders väga võrdne mäng alguses, kuid Flyersi poolt kiirelt 3-0 edu teise kolmandikuga ning võit oli sellega juba põhimõtteliselt kotis.

Coyotes 2 - 4 Ducks, Maple Leafs 2 - 1 Capitals (pärast karistusviskeid) -1

Kokkuvõttes Coyotes'i puhul muidugi väga halb valik. Liiga ühe halvima enamuses mängiva meeskonna poolt lasta kaks sellist väravat on liig, mis liig. Capitalsil läks üle 40 väravale viske, et lõpuks tabamus kirja saada ning loomulikult tuli see Ovetškini poolt. Paraku polnud aga seekord normaalajajärgset õnne.

8.10, 32/67 (47.7%). Täna väga raske valik. Vaid kaks mängu ja luuserid mängivad luuseritega. Küll hakkas aga üks konkreetne panus kohe silma.

Sabres alla 2.5 värava vs Red Wings @ 1.70, 3 punkti


See panus on Sabresi 24-st mängust võitnud tervelt 18 korda! Keskmine väravate arv mängus on seni Sabresi poolt täiesti kohutav 1.67, mis on liiga halvim. Muidugi on siin ka teine külg selle poolest, et nagu eile sai kirjutatud, Red Wings on viimasel ajal kaitses raskustes, kuid nendele Sabresi numbritele on väga raske vastu vaielda. Meeskonnad tänavu juba korra mänginud ja Red Wings jäi siis kodus peale 2-1. Sabres sai selles mängus kirja vaid 20 väravale viset. Hooaja keskmine on 60 minuti kohta 23.7. Väga raske on nii väheste ürituste puhul vastastele probleeme põhjustada. Suur osa Red Wingsi viimase aja kaotustest on tulnud kodupubliku ees. Nüüd ollakse sellest survest eemal ja ehk suudetakse pinge vabalt mängida ning leida taas oma rütm. Loodetavasti toob see endaga kaasa ka kindla kaitse.

Lisaks juhin tähelepanu sellele, et Sabres on oma senistes mängudes juhtinud avakolmandikul vaid ühe korra! See oli eelmine kohtumine Flyersi vastu. Väravate suhe on 5-31. Red Wingsi avakolmandiku võidukoefitsient on 2.80. Kuigi ei kujuta ette, millist efekti omab see, et Pavel Datsjuk on tänasest mängust eemal. Võib tekkida raskusi rünnakul.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar