esmaspäev, 18. november 2013

NHL-i ennustusvihjed: uuel nädalal uue hooga

Senators 1 - 4 Blue Jackets, Blackhawks 5 - 1 Sharks -2

Uskumatult kombel keeras näiliselt head vormis olev Senators nädala jooksul teist korda kärna. Just siis, kui otsustan kaasa mängida, saab kõrvetada. Eelmisel hooajal oldi vigastuste kiuste väga hea rahamasin, aga nüüd ei suudeta kuidagi moodi stabiilselt esineda. Kõik esimesed kolm tulid veel vähemuses mängides ka. Ometi ollakse selles arvestuses üks liiga parimaid meeskondi.

Capitals 4 - 1 Blues, Rangers 0 - 1 Kings - 2

Washingtonis vaid poole mänguga vajalik arv väravaid olemas ja huvitaval kombel rohkem ei tulnudki, aga Rangersi poolt väga kehv mäng. Teisel kolmandikul saadi enamvähem viis minutit järjest enamuses mängida, kaks korda põgusalt ka 5 vs 3, aga ründetsoonis ei toimunud lihtsalt mitte midagi! Ja soolaks haava peale veel siis ka selline võiduvärav Kingsi poolt:


Vale arvestusena läksid siis kombod kahjuks valetpidi paari. Loodetavasti oli aga neid, kes võtsid kuulda valikute tutvustuses mainitut ehk panid raha ka Capitalsi võidu ja Rangers - Kingsi väravate underile.

10.18, 27/56 (48.2%)

Penguins vs Ducks üle 55.5 väravale viske @ 1.90, 3 punkti


See on väga huvitav variant, millele saab panustada Pafis ja Unibetis. Esialgne mõte oli mul panustada Penguinsi peale, aga koefitsient pole ahvatlev ning normaalajavõit liiga riskeeriv. Vorm ka kehva võitu nagu ka Ducksil. Kuna aga mõlemal on lood tulemustega halvad - Penguins neli kaotust viimasest viiest, Ducks kolm järjest - siis mida oodata? Plahvatusliku ja ründavat mängu! Penguins on oma kaotusmängudes saanud kirja vaid ühe värava ehk siis kaitsele nad toetuda ei saa ning vaja tuliselt rünnata, sest tänavu on võidetud kõik mängud, kus on kirja saadud vähemalt kolm väravat. Ducksil on veidi paremad lood - viis väravat kolmes mängus - kuid seegi pole neid soovitud tulemusteni viinud. Statistika ka igati toetamas seda panust: mõlema poolt seni keskmiselt üle 30 väravale viske mängus, ise lastakse 27.32 Ducksi poolt ja 25.25 Penguinsi poolt. Kui võtta arvesse selline huvitav kategooria nagu üldse visked kokku (väravale läinud visete seas ka blokeeritud visked, mööda visked jne) siis Ducks ise 42.2, vastu 39.2 ja Penguins 40.8, 35.1. Mõlemad meeskonnad mängivad väga tempokat mängu, kus võimalusi niisama ei otsida, vaid kui mingisugune auk tekib, siis virutatakse kohe peale ka. Ründetalenti on jääl tohutult - Ducksi poolt Getzlaf, Perry, Selänne, Penguinsil Malkin, Crosby, Dupuis, Kunitz. Ei näe mitte mingisugust võimalust, et sellest mängust tuleb lihtsalt tagasihoidlik uisutamine.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar