neljapäev, 28. november 2013

NHL-i ennustusvihjed: ei ole mõeldud nõrganärvilistele

Rangers 5 - 2 Panthers, Penguins 6 - 5 Maple Leafs (pärast karistusviskeid) +4.5

Rangersi mäng oli hea näide sellest, kui tähtis on kvaliteetse väravavahi olemas olu. Lundqvist hoidis pantrid kenasti kuival, kuniks Rangers turvalise edu sisse sai ning mängu lõpus võidi juba viisakusest paar tükki ka võõrustajatele kinkida.

Penguinsi poolt super algus ja juba teisel minutil värav, aga Marc-Andre Fleury oli nähtavasti hommikul vale jalaga voodist välja tulnud. Pingi pealt oli ka veel võtta see õnnetu Zatkoff, aga noor mängumees oli vähemalt nii kindel, et lasi sisse "vaid" kaks tükki ja Penguinsi tahe see mäng lõpuks ära võita oli siiski meeletu. Näiteks viimasel kolmandikul ei saanud Maple Leafs kirja mitte ühtegi väravale viset. Ja nii siis tuldi 1-4 ning 3-5 kaotusseisudest välja.

Capitals 4 - 6 Senators -4

See mäng ajas korralkult vihale. Capitalsil 3-1 edu pärast avakolmandiku, aga siis hakati idiootsustega tegelema ja koguti mitmeid mõttetuid karistusi. Lõpuks kokku 38 karistusminutit. Senators muidugi kasutas selle ära kolme power play väravaga. Neli minutit enne lõppu sai Capitals omakorda enamusest 4-4 viigi kätte, aga kohe lasti endale järjekordne värav ning seejärel vormistati lõppseis tühja võrku.

Islanders 2 - 3 Jets, Flames 2 - 3 Blackhawks -3

Huvitaval kombel tuli mõlemas mängus oodata poole tunni möödumist enne, kui väravad hakkasid tulema ja kui esimeses kohtumises saadi vajalik arv lõpuks kokku, siis teise mängu puhul sellist õnne ei olnud. Blackhawks sai enda omad kirja üldse viimase kümne minuti jooksul ja väga valus oli vaadata, kuidas sellele eelnevalt kuhjaga võimalusi raisati.

2.92. 35/74 (47.2%)

Ehk siis järjekordne väikese kaotusega õhtu ja neid on viimasel ajal väga palju tulnud. Alles paar nädalat tagasi oli kasum juba kenasti üle 20, aga need väikesed kaotused on pika peale pea, et kogu kasumikoogi jupi haaval ära söönud. Tõeline madalseis. 

üle 4.5 värava mõlemad Predators vs Oilers ja Senators vs Canucks @ 2.13, 3 punkti


Predators on huvitaval kombel kolmes oma neljas viimases mängus saanud kirja neli väravat, mis kaks korda suurem saak, kui nende hooaja keskmine. Loodetavasti jätkub see ka täna. Oilersi puhul on väravad alati garanteeritud - tänavu 25 mängu jooksul vaid viis mängu, mis nende osalusel pole näinud vähemalt viite väravat. Ka kõik omavahelised mängud lõppesid mullu üle 4.5 värava - kaks 3-2 võitu ja üks 6-0 tulemus Predatorsi poolt kodus.


Nagu eile sai kirjutatud, siis Senatorsil tõsised probleemid kaitses ja uskumatu, et eile saadi võit kätte olgugi, et neli väravat lasti. Canucksil viimasel ajal skoorimisega probleemid, kuid ei saa öelda, et pole üritatud. Kõigis viimase aja kaotustes on genereeritud üle 30 väravale viske ja nähtavasti pole siis lihtsalt õnne olnud, et viimasest kümnest vaid kaks võitu ja kaotustes vaid 11 väravat. Tegu ka üle tüki aja välismänguga. Ehk ongi neil just seda vaja. Ei ole kodufännide survet õlgadel ning saab olukordi lihtsalt ja loogiliselt lahendada.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar