laupäev, 30. november 2013

NHL-i ennustusvihjed: august väljas

Ducks 5 - 2 Flames +3.5

Eelvaates jäi mainimata, et Ducks on endale kodus ehitanud väga silmapaistva võiduseeria Flamesi vastu ja nii tuli ka 18. järjest väga lihtsalt. Flames muidugi enda jaoks iseloomulikult sai ka oma väravad kirja, kuid tagasituleku üritus algas alles seisult 0-3.

Capitals 3 - 2 Canadiens (pärast karistusviskeid) +3.4

Canadiensi varumees Budaj tahtis taas õhtut frustreerivaks muuta, kuid Capitals sai siiski kaks litrit tema selja taha ning ajal, mil oli vaja võit ära tuua tegi siiski viimasel hetkel Michael Neuvirthi asemel alustanud Holtby oma ametivennale ära. Koefitsient isegi tõusis päeva jooksul, seega kes hiljem jaole sai, see sai ka veel kenama kasumi.

Islanders 0 - 5 Red Wings +2.73

Numbrid räägivad enda eest. Ei kujuta ette, miks kihlveokontorid Red Wingsile sedavõrd hea koefitsiendi sättisid. Sel korral ei ilmunud isegi ka Islandersi rünnak välja.

Bruins 3 - 2 Rangers, Sabres 3 - 2 Maple Leafs (pärast lisaaega) -2

Bruinsi ja Rangersi kohtumine oli kindlasti kogu õhtu põnevaim ja pingelisem. Bruinsile esimese kolmandiku keskel 1-0 edu, aga seejärel jäädi kiirelt kaotusseisu ning näis, et olenemata mitmetest võimalustest varastab Lundqvist ühe võidu taaskord Rangersile ära, kuid lõpuks tuli tänu kahele viimase kolmandiku väravale ikkagi võit Bruinsile. Maple Leafsil kaks korda edu, aga ei suudetud võitu ära võtta. Sabresi võiduvärav veel eriti valus selle poolest, et tuli just siis, kui Toronto karistus lõppes.

Aga nagu naksti rohelises tagasi - 7.55, 38/79 (48.1%).

Kombo Devils alistab Sabresi ja Kings saab jagu Flamesist @ 2.16, 4 punkti


Devils ja Sabres mõlemad mängivad teist õhtut järjest, aga esimesel peaks siin olema kindel eelis. Miks? Sest neil on kaks väga head väravavahti. Ei tahaks uskuda, et Sabres teist õhtut järjest Ryan Millerit mängitab ning alternatiiviks on Jhonas Enroth - 2.88, 90.6%. Devilsil võtta kas Martin Brodeur (2.19, 91%) või Cory Schneider (1.89, 92.3%). Eilses 5-2 võidumängus Hurricanesi vastu oli postide vahel Schneider. Lisaks Brodeaurile Devilsi rivistuses ka teisi legende nagu Jaromir Jagr ja Patrik Eliaš. Vanadel meestel võib muidugi olla raskusi kaks õhtut järjest mängimisel, kuid Sabres sai eile oma üllatuse kätte ja võib arvata, et lähitulevikus nad seda ei korda. Huvitav tähelepanek on see, et kõik mullused kolm omavahelist kohtumist läksid karistusvisete peale ja Sabres sai kaks võitu. Tänu õnnele karistusviseteseerias on neil kirjas pooled tänavuse hooaja kuuest võidust.


Flames mängib teist õhtut järjest, meeskond on kehv, kaotas hiljuti vigastuse tõttu ühe oma parimatest meestest Sean Monahani ja täna on väravasuul Karri Rämo, kelle hooaja numbriteks 3.52, 88.4%. Siin on raske leida isegi ühte põhjust, miks peaks täna juhtuma šokk. Kings on puhanud ja saanud vähemalt punkti kõigist oma viimastest 11-st mängust ehk siis vorm on ka soliidne. Väravas varumees Ben Scrivens, aga ta on suurepärases hoos - 1.48, 94.7% ja seda ei kahe-kolme mängu peale, vaid ta on alustanud juba kümme kohtumist! Põhimõtteliselt võiks siin Flamesile näha võimalust vaid siis, kui enda selja tagust suudetakse hoida, nii on hiljuti Devils ja Avalanche LA-st võidu kätte saanud, aga kaitse on viimane asi, mis Flamesi mänge meelde tuletades meenub - endiselt kõigis mängudes lastud vähemalt kaks.

Aja nappuse tõttu ei jõua enam rohkem valikuid kirja panna ning ei teki päeva jooksul kahjuks selleks ka võimalust. Küll aga mõned lühikesed soovitused veel, mida arvatavasti samuti mingil määral kaasa mängin, kui leian aega põhjalikumaks uurimistööks:

Florida võit @ 2.35 või üle 5.5 värava @ 2.05 vs Penguins - koha võtab taas sisse härra Zatkoff, kes juba tänavu on saanud karmilt Floridas kõrvetada, kui Panthers võitis 6-3

Avalanche @ 1.70. Eile mängiti samuti Wildiga ja võideti võõrsil 3-1. Wild välismängudes kehva ning Denveris mängimine vastaste jaoks alati raskendatud.

Capitals @ 1.91. Samad põhjused, mis eile Red Wingsi valides. Islanders on lihtsalt kohutav hetkel. Peaks rohkelt väravaid ka tulema - üle 5.5 @ 1.78, Ovetškin kaks mängu järjest kuival, tema värav @ 2.00.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar