teisipäev, 19. november 2013

NHL-i ennustusvihjed: must huumor

Penguins ja Ducks suutsid kahe peale täpselt 55 väravale viset! Ehk siis täiesti oma ette tasemel valus kaotus. Eriti veel, kuna müstilisel kombel kadus üks vise järsku kuhugi ära. Jälgisin terve mängu jooksul statistikat ja viimane kolmandik oleks pidanud tooma 23 viset, et panus oleks võitnud. Nii ka läks, aga võiduks sellest siiski ei piisanud, sest üks Penguinsi teise kolmandiku üritus kaotatati mingil hetkel kuhugi ära. Pole üldse kahtlane. Samas muidugi oleks pidanud see panus ka ilma ühele viskele lootmata võitma, aga Penguins istus pea, et terve avakolmandiku nagu tagumikuga jääaugus kinni ja esimene üritus nende poolt tuli alles kolm minutit enne kolmandiku lõppu. Kokku saadi neid üldse esimese perioodiga vaid kolm.

7.18, 27/57 (47.4%). Eilsega lõppes ka esimene vihjete jagamise kuu. Oli palju tõuse ja mõõnu, lõpuks siiski kasum, seega positiivne kuu. Täna vajab kaotuste jada lõpetamist.

Kombo Canucks alistab Panthersi ja Red Wings Predatorsi @ 2.39, 3 punkti


Panthers on viimases kolmes mängus kaks šokkvõitu saanud, kuid tõde on selline, et tänavune hooaeg on siiski juba maha kantud. Võõrsilt kirjas vaid kaks võitu, millest kehvem saak vaid ühel meeskonnal. Kokkuvõttes ollakse tagantpoolt kolmandad. Ise visatud 46 väravat, aga sisse lastud 70. Canucks tuleb mängule nelja järjestikuse kaotusega ja viimane neist oli väga valus, kui kohtuniku eksimuse tõttu võeti neilt värav ära Starsi vastu ja olgugi, et rünnak genereeris tervelt 45 väravale viset, lendas Kari Lehtoneni selja taha vaid üks litter. Vigastusest naasnud ründaja Jannik Hansen oli selles mängus paras kaasreisija, kuid olles hooaja alguses olnud oluline lüli meeskonna mängus, võib tema lisandumist pidada siiski korralikuks lisaväärtuseks. Meeskonnad on varasemalt kohtunud harva, kuid kõnekas fakt on see, et Panthers pole oma ajaloo jooksul kordagi Vancouveris võitnud. Samuti kaotas Canucks viimati viis jutti 2009. aastal.


Red Wings on täiesti uskumatul 6-mängulisel kaotuste seerial. Ei saa aga öelda, et mängitud on halvasti, lihtsalt pole õnne! Viis kaotust järjest pärast normaalaega ning kolm järjest karistusvisetega. Kodus on nüüd kirjas seitse kaotust järjest, mis klubi halvim seeria alates aastast 1986. Täna võiks aga see negatiivne seeria lõppeda, sest külla tulevad kehvad rännumehed Predatorsi näol. Nashville'i poolt eelmises mängus super esitus ja 7-2 võit Blackhawksi vastu, kuid hoolimata sellest omab klubi 46 väravaga endiselt pika vahemaaga läänekonverentsi kõige kehvemat rünnakut. Enne võitu Blackhawksi vastu kaotati neli järjest ja kõik need mängud võõrsil. Nelja mängu peale suudeti vaid kaks väravat. Kokku nüüd eelmise hooaja algusest saadik vaid üheksa võõrsilvõitu 36-st mängust. Eelmisel hooajal võitis Red Wings kolm neljast omavahelisest mängust, võttes kodus võidud skooridega 5-2 ja 4-0. Predatorsil postide vahel noor Marek Mazanec, kes oma karjääri seninses neljas mängus pole alla kahe värava sisse lasknud. Praegu või mitte kunagi siin Red Wingsi jaoks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar