pühapäev, 1. detsember 2013

NHL-i ennustusvihjed 01.12.13

Devils 1 - 0 Sabres (pärast lisaaega), Kings 1 - 2 Flames -4

Kaks väga kummalist mängu, kus üks pool justkui ei tahtnud ja teine eriti ei osanud. Devils sai oma võidu lõpuks kätte, aga Kingsi poolt totaalne läbikukkumine. Terve mäng liiguti ringi nagu zombid ja mängima hakati alles 7-8 minutit enne lõppu. Saadi viiki kätte, aga siis omakorda anti see 23 sekundit enne normaalaja lõppu käest. Flamesi esimene värav oli muidugi omaette huumor.


Mitteametlikud vihjed olid aga kuuest neli, seega nendega oli võimalik siiski õhtu kasumis lõpetada.

3.55, 39/80 (48.75%)

üle 4.5 värava mõlemad Senators vs Red Wings ja Stars vs Oilers @ 2.00, 3 punkti


Senators ja Red Wings on tänavu juba kaks korda kohtunud ning väravaid on pakutud igale maitsele - Senators võitnud mõlemad mängud skooridega 6-1 ja 4-2. Red Wingsi vaevamas vigastused, aga viimase kahe mänguga on visatud 11 väravat! Senatorsi kaitse on lasknud vähemalt neli väravat kuues viimasest seitsmest mängust! Samas on ise nendes mängudes skooritud 18 korda ehk siis 2.57 mängu kohta. Kui lüüa kokku meeskondade keskmine sisse lastud ja ise tehtud väravate arv, siis on see mõlemal kenasti üle viie, Senatorsil isegi üle kuue. Senatorsi 26. mängu jooksul pole see panus võitnud vaid kolmel korral! 16 mängu järjest on olnud nende mängus olnud vähemalt viis väravat! Red Wingsil 27 mängu juures see võitnud 17 korda. Kolm alla 4.5 normaalaja väravaga mängu oli hooaja esimese kümne kohtumise jooksul.


Oilers sai hiljuti hakkama nullimänguga, kuid sellegi poolest on tegu liiga tagant poolt teise kaitsega - endale lastakse 3.41 väravat mängus. Starsil on muidugi Lehtonen väravas, aga sellegi poolest on ka lastud märkimisväärne arv väravaid - 2.83. Starsiga ongi selline kummaline lugu, et võõrsil mängitakse paremini, kui kodus Näiteks viimases viies välismängus on lastud 2.6 väravat, aga kodus viimases viies 3.2. Eelmise kuu keskel Edmontonis peetud kohtumises suutis Stars küll nulli hoida, võites 3-0, kuid Oilers on hetkel märgatavalt paremas vormis. Näiteks enne seda oli Oilersil käimas seeria, kus viimasest kaheksast kirjas üks võit. Siia on tuldud aga nelja võiduga viimasest kuuest. Lisaks langes Starsil eelmises kohtumises jalaluu murruga auti oluline kaitselüli Stephane Robidas. Starsi puhul see panus tänavu võitnud 16. korral 24 mängu jooksul, Oilersi puhul 27-st 21. korral.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar