neljapäev, 31. oktoober 2013

NHL-i ennustusvihjed: taas kahest üks

Nagu eeldata võis, siis Red Wingsi poolt suurepärane esitus. Jäädi küll 0-1 taha aga ilma paanikata võeti lõpuks 2-1 võit ära. Kahjuks Bruins samaga hakkama ei saanud. Jõuti küll 1-1 viigini, aga kaks kohutavat eksimust kaitses tähendasid Penguinsile viimase kümne minuti jooksul kahte väravat ja lõpuks 3-2 võitu. Kasum tuli siiski kahe ilusa koefitsiendiga mängu puhul ära.

12/24 (50%), -1.69

Jättes välja läbikukkunud laupäev, mis tõi hoobilt -8, on olnud üsna normaalne nädal. Loodetavasti jõuab tänasega rohelise peale tagasi.

Kombo Rangersi võit Sabresi vastu & Coyotesi võit Predatorsi üle @ 2.40, 3 punkti


Rangersiga sai sel nädalal juba korra valusalt näppu lõigati, kui hooaja esimeses kodumängus Canadiensile alla jäädi, kuid julgen siiski uuesti proovida. Sabres on tänavu seni 14-st mängust võitnud vaid kaks. Rangersi vorm hakkab vaikselt tagasi ree peale kõikuma. Viimasest kolmest mängust on kaks võitu ja eelmises kohtumises saadi magus ning moraali tõstev võit linnarivaali Islandersi vastu. Viimases omavahelises seitsmes kohtumises on Rangers peale jäänud viiel korral.


Coyotes on suurepärane kodumeeskond - võttes arvesse ka tulemusi eelmisest hooajast, siis viimasest 14-st kodumängust on kirjas 11 võitu ja kolmest kaotusest kaks on tulnud pärast normaalaega. Seevastu Predatorsi tulemused välismängudest - alates eelmise hooaja alguses vaid hädised seitse võitu! 34 mängu ja 27 kaotust! Mõlemal meeskonna väravasuul varumees ning Predatorsile, kes seni visanud keskmiselt all kahe värava mängus, Pekka Rinneta mängimine suurem hoop. Coyotesil oluline puuduja ründest mängukeeldu kandev Martin Hanzal, aga ka eelmine kohtumine võideti ilma temata, kui kodusseine toel alistati Kings 3-1. Coyotesi kaitse on seni küll olnud kehv, lastes keskmiselt täpselt kolm väravat, aga Predatorsi nüri rünnak peaks tähendama seda, et suuremat närvide mängu siit ei tule.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar