kolmapäev, 30. oktoober 2013

NHL-i ennustusvihjed: anomaalia

Viimased kaks ööd on olnud väga kummalised ja näidanud omamoodi anomaaliat. Võitnud on nii öelda outside shot panused ja põhipanus on mööda läinud. 38-aastasel Martin St. Louis'l on selja taga ligi 1000 NHL-i mängu, aga just nüüd pidi Devilsi vastu tulema selline lapsik eksimus, mis kujunes lõpuks võiduväravaks.


Kõigele lisaks sai Devils oma avavärava vähemuses mängides. Samas aga oldi ka võitu rohkem väärt. Näiteks, kui mäng oli jõudnud poole peale oli Lightningul kirjas vaid viis väravale viset.

11/23 (45.8%), -2.19

Red Wings alistab Canucksi @ 2.25, 2 punkti


Detroit on küll viimasel ajal panustajatele kõvasti kärna keeranud, kuid see kaotuste jada peab ükskord lõppema - see meeskond on lihtsalt liiga hea, et viis mängu jutti tappa saada. Viimati tõi see teooria väga kena võidu, kui sa pihta pandud Blackhawks/Penguins kombole. Canucksil on olnud täiesti pöörane oktoobri teine pool. Lisaks sellele, et tänasele mängule võetakse kaasa kena seeria 4 võitu järjest, on ka kõvasti ringi reisitud. Mingi hetk peab see ju endast märku andma. Eriti kuna viimastel nädalatel on kõvasti ka lisaaja mänge olnud. Tervelt kolm võitu sellest neljamängulisest seeriast on tulnud pärast normaalaega. Seega võib ehk öelda, et Canucksil on ka tublisti õnne olnud. Red Wingsi koefitsient on siin lihtsalt liiga hea, et sel niisama minna lasta. Tänavu juba külastatud Bruinsit ja Avalanche'i ning võitudega koju tulnud, miks ei võiks ka Canucki vastu õnnestuda.

Bruins alistab Penguinsi @ 2.12, 2 punkti


Ega selle panuse puhul ei peagi palju muud tegema, kui minema tagasi juunikuu algusesse. Bruins peksis playoffides Penguinsi halastamatult ning võttis kuiva 4-0 seeriavõidu. Väravavaht Tuukka Raskist näevad Penguinsi ründajad arvatavasti tänase päevani õudusunenägusid. Penguins pole veel tänavuse hooaja alguses olnud selline rutiinseid võite noppiv masin nagu seda oli eelmisel aastal. Viimased kaks kodumängu on näiteks kaotatud. Meeskonda häirimas ka paar vigastust. Pole ka Bruins kõige parem olnud, kuid võõrsil on seni võidetud kõik mängud. Põhimõttelised väga võrdsed vastased, aga iga koefitsient, mis üle kahe mängimist väärt ning nii lähevad raha ja lootused Bruinsi peale.

Väga põnev oleks proovida ka (loe hulludele soovitan) Red Wings/Bruins/Maple Leafs/Kings nelikpanust. Pafist ja Unibetist saab suurepärase koefitsiendi, mis ligi 20.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar