neljapäev, 24. oktoober 2013

NHL-i ennustusvihjed: lootes ilusat lõppu avanädalale

Olgugi, et mänge on palju, siis tundub täna panustajte jaoks olevat mitu potentsiaalset lõksu. Mõned panused siiski on silma jäänud ja loodetavasti saadab neid ka edu.

Väravate kombo alla 5.5 Bruins vs Sharks & üle 4.5 Oilers vs Capitals @ 2.03, 3 punkti


Bostoni ja San Jose mängus lähevad vastamisi kaks suurepärast väravavahti Tuukka Rask ja Antti Niemi. Sharksi rünnak on seni küll olnud impressiivne (4.33 väravat mängus), kuid see ei saa igavesti kesta ja Bostonis on alati meeskondadel raske skoori teha. Eelmisel hooajal lasi Bruins kodus põhihooaja mängudes normaalaja jooksul - millele see panus Pafis ja Unibetis kehtib - enda selja taha üle kahe värava vaid seitsmel korral. Tänavu on see seni juhtunud nelja mängu jooksul korra ning seda viimases kodumängus Red Wingsi vastu. On väga ebatõenäoline, et Boston kaitses jala kaks kodumängu järjest lõdvana hoiab. Eelmisel hooajal juhtus see näiteks vaid ühe korra. Sharksil on puudu oluline lüli Brent Burns ning Bostoni poole väravate festivali peaks ära hoidma just Niemi ning seni vaid 1.67 väravat mängus sisse lasknud tugev kaitseliin.


Teises mängus võiks panustada ka Capitalsi võidu peale, aga eelmine mäng kulutasid nad mul liialt palju närvirakke ning väravatele panustamine tundub pingevabama ettevõtmisena. Oilers on noor meeskond, kes suudab skoori teha, eeldatavasti ka ilma oma liidri Taylor Hallita, kes sellest mängust vigastuse tõttu eemale jääb, kuid vanusest tingituna kipuvad sisse ka apsud kaitses. Kõik välja arvatud üks Oilersi mängudest on tänavu normaalajal näinud vähemalt viite väravat! Capitalsi mängudes on vähemalt viis väravat ära jäänud vaid kahel korral ning koos Ovetškiniga võib alati kindel olla, et see meeskond suudab ründes nõelata. Eelmine nädal mängiti omavahel Washingtonis ja Capitals võttis 4-2 võidu.

Devils alistab Canucksi @ 2.05, 3 punkti


Devils on kehv meeskond, kuid seni on kodumängudes tõestatud, et ollakse suutelised vastaseid nõelama. Eelmine mäng võeti suurepärane 4-0 võit Rangersi vastu ning teises tänavuses kodumängus jäädi teisele New Yorki klubile Islandersile alla alles pärast karistusviskeid. Devilsil on siin tagasi ka Patrik Eliaš, kes on boonuseks rünnakule, mis viimasel ajal on elumärke näidanud. Canucksi jaoks on tegu eelviimase mänguga seitsmemängulisest võõrsilmängude seeriast. Selja taga on rohkelt reisitunde, viis mängu, millest kaks, kus võitja selgus pärast normaalaega ning seda kõike üheksa päeva jooksul! Meeskonnad on tänavu korra juba kohtunud. Vancouveris jäi Canucks peale alles lisaajal. Devils näitas selles kohtumises, et Canucksiga suudetakse võrdselt mängida ning usutavasti suudetakse seda ka täna, seega on antud koefitsient riski väärt.

Flyers vs Rangers üle 5.5 väravat @ 2.18, 3 punkti


Hetke seisuga ei ole hullemaid meeskondi, kui Flyers ja Rangers. Philadelphial on kaheksa mänguga kaks punkti ja New Yorkil seitsme mänguga neli silma. Kahe vahele mahub terve liiga peale vaid Buffalo Sabres. Kumbki pole seni suutnud korralikult väravaid toota - Flyers 1.38 mängu kohta, Rangers 1.57 - ja ka kaitse lekib - Flyers 3.00 per mäng ja Rangers 4.14. Rangersi olukord on selles mängu veel hullem selle poolest, et eemale jääb superväravavaht Henrik Lundqvist, See tähendab, et postide vahel teeb oma NHL-i debüüdi 26-aastane Cameron Talbot, kes senise karjääri pärast ülikooli aastaid veetnud AHL-is olgugi, et Rangersi palgal juba alates aastast 2010. Eelmisel hooajal kohtusid meeskonnad viis korda ning kolmes mängu oli vähemalt 6 väravat. Kui minna veel kaugemasse ajalukku, siis viimasest kaheksast omavahelisest kohtumisest on vähemalt kuue väravaga lõpetatud kuus tükki! Ei ole siin ju kummalgi midagi kaotada, aga võita oi, kui palju ning võiduks on vaja visata väravaid, väravaid ja veel kord väravaid!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar