esmaspäev, 28. oktoober 2013

NHL-i ennustusvihjed: närvide mäng

Panthers 3 - 4 Lightning (pärast karistusviskeid) +1.91

Nagu eeldada võis kõik käis Lightningu taktikepi all, kiirelt mindi 2-0 ette, aga ometi lasti viimasel kolmandikul jalg sirgeks ja mängiti 3-1 eduseis maha. Pärast normaalaega on Lightning tänavu aga väga hästi mänginud. Nüüd on neli korda seda juhtunud ja võit on ikkagi kätte saadud. See näitab, kas salajasi kokkuleppeid hokijumalaga või siis oskust pinge all hästi mängida. Tasub kõrva taha panna mängu ajal panustajatele. Et kui Lightning kellegi lisaajale tirib, siis on teada, kelle peale panustada. Kuigi, tõsi, mida rohkem neid võite tuleb, seda ebatõenäolisemaks muutub see, et see kena seeria jätkub. Normaalajajärgne on siiski täielik mündivise.

9/22 (40.9%), -1.64

Rangers alistab Canadiensi @ 1.98, 3 punkti


Miljard dollarit maksma läinud renoveerimistööd Madison Square Gardenis on nüüd lõpule viidud ja Rangers tagasi kodus. Seda ka üsna hea emotsiooniga. Oli pikk ja vaevaline välisreis, aga lõpp oli sellele väga positiivne, kui Red Wingsi vastu võeti lisaajal 3-2 võit. Hooaja esimeseks kodumänguks on terve ka väravavaht Henrik Lundqvist. Canadiens külastab "Suurt Õuna" küll kolme järjestikuse võõrsilvõiduga, kuid viimasest neljast kohtumisest on kaotatud kolm, need kõik kodus. Viimases mängus jäädi Sharksi vastu isegi nulli peale. Väike mure on seoses sellega, et Rick Nash on endiselt vigane, aga Rangers näitas eelmises mängus, et ka ilma temata ollakse suutelised skoorima ja Lundqvist, keda juba kostitatud ka kriitikarahega, võiks ju esimeses kodumängus kõik halvasti ütlejad paika panna ning eelkõige tõestada fännidele, et teda ei maksa veel maha kanda. Ära väärib märkimist ka see, et Canadiensi laatsaret on üsna ülerahvastatud.

Kombo Blackhawks alistab Wildi & Penguins saab jagu Hurricanes'ist @ 3.05, 1 punkt

Minimaalne panus puhtalt selle peale, et võimsad meeskonnad on juhuste kokkusattumise tõttu tulemas mängule kaotusteseeriatega. Blackhawksil selja taga kaks kaotust, kus enda kohta väga ebaharilikul kombel on selja taha lastud viis väravat. Penguinsi seeria on lausa mängu võrra pikem ja sellise meeskonna jaoks on see lubamatu. Wild on küll hea kodumeeskond, kuid usun, et Chicagos saadud 5-3 võiduga on vastased korralikult üles ärritatud. Hurricanes tuleb ka mängule kaotustega, neid on võetud kaks järjest.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar