laupäev, 26. oktoober 2013

NHL-i ennustusvihjed: veel kasumit juurde

Kombo Senators 1 - 2 Ducks & Blues 2 - 3 Canucks (pärast karistusviskeid) -3

Päris halb valik. Senators oli pärast suurt võitu kuidagi uimane ja Blues samuti oma kaotust väärt, sest enne 2-2 viigini jõudmist jäädi 0-2 taha.

Kombo Avalanche 4 - 2 Hurricanes & Penguins 3 - 4 Islanders +4.98

Avalanche on hetkel tõesti mängimas väga head hokit ja nüüd muidugi kahetsus hinges, et pole neid varem usaldanud. Teist ööd järjest aga õnn seoses väravatega! Viimasele kolmandikule mindi Penguinsi 2-1 eduseisus ja tundus üsna lootusetu seis, eriti veel pärast seda, kui möödas oli ka 50 minuti mark. Siis aga hakkas juhtuma! Kolm väravat põhimõtteliselt minuti sees! Islanders tegi 52:46 2-2 viigi ja 53:55 3-3 viigi. Kujutan ette, kui magus oli lõpus Islandersi võit neile julgedele, kes oma raha nende võidu peale usaldasid. Iseenesest oli väga ahvatlev variant ja ka üsna hea tõenäosusega tänu Penguinsi nõrgale väravavahile.

Kokku nüüd 8/18 (44.4%) ja 4.45.

Kombo Lightning alistab Sabresi & Bruins Devilsi @ 2.07, 4 punkti


Sabres mängib teist õhtut järjest ja kuigi läinud ööl võeti Panthersi vastu 3-1 võit oli selle triumfi juures ka rohkelt õnne maiku - näiteks väravale visekd olid 45-21 Florida kasuks! Kui Buffalo laseb Lightningu vastu sama palju visked läbi, siis pikka pidu ei ole. Vaatame kasvõi Tampa eelmist mängu, mis lõppes 5-4 lisaaja võiduga karikakaitsja Blackhawksi vastu. Seal piisas viieks väravaks vaid 25-st pealeviskest. Lightningul väravas Ben Bishop, mis lisab veelgi enesekindlust.


Devils ei suuda hetkel lihtsalt mänge võita. Eelmises kohtumises oldi pea võrra üle Canucksist, aga ikka osati karistusvisetega kaotada. Bruins samas näitas oma eelmises kohtumises, et ka kehva mänguga on võimalik võita, kui Tuukka Rask oli väravasuul imelises hoos ja Sharksi vastu varastati võit viimasel sekundil. Devilsil pole tänavu võõrsilt mitte ühtegi võitu, aga Bostonis TD Gardenis on alati raske mängida ja Devils ise tundis seal viimati võidu rõõmu aastal 2009, kuus visiiti tagasi.

Kombo Red Wingsi võit Rangersi vastu & Penguinsi võit Maple Leafsi vastu @ 2.67, 2 punkti


Red Wings sai eelmises koduses kohtumises haledalt Senatorsi käest 1-6 peksa ja siin on vaja truude fännide silmis oma au vähekene taastada. See tulemus tähendas ka seda, et kodus on nüüd kaotatud kaks mängu järjest ning kolm läbi kukkumist oleks väga piinlik ja see on ka ebatõenäoline. Rangers on hetkel väga kehvas hoos. Hooaega on alustatud rekordit tähistava üheksamängulise välisreisiga, sest Madison Square Gardenis toimusid suurejoonelised renoveerimistööd. Lundqvist on vigastusega audis ja puudujäägid on ka ründes, kust teiste seas puudu meeskonna suurim täht Rick Nash. Ja kui sai mainitud seda, et Red Wings on hea kodumeeskond, võtame ette Rangersi, kelle reisid traditsioonilise tugeva meeskonna Mootorite linna - viimane võit pärit aastast 1999 ja kahe omavahelises viimases 14. mängus on Detroit võtnud 12 võitu!


Mõlemad Penguins ja Maple Leafs mängivad teist õhtut järjest, seega selle osas pole kummalgi eelist, ning mängule tullakse ka pärast kaotusi. Penguinsil on siin aga lootusetu Zatkoffi asemel väravas taas Marc-Andre Fleury, kes oma senises kaheksas kohtumises lasknud endale visata keskmiselt vaid 1.74 väravat. Maple Leafs läheb siin aga James Reimeriga, kes seni keskmiselt korjanud üle kolme. Eelmisel hooajal kohtuti kolm korda ja Penguins võttis mõlemad Torontos peetud mängud. Selle nädalane kehv esitus kodus Avalanche'i vastu tähendab ka seda, et Penguins tuleb mängule kahe järjestikuse kaotusega. Viimati tuli kolm tükki järjest 11/12 hooajal, mil jõulud ja aastavahetus korraliku pohmelliga veedeti. Toronto laseb hetkel 60 minuti kohta keskmiselt 33 pealeviset ja kui Crosby'le, Malkinile ning teistele piisavalt palju võimalusi jätta, siis tuleb korralikult tuppa ka.

Kombo Blackhawks alistab Wildi & Capitals saab võidu Flamesi vastu @ 2.72, 2 punkti


Blackhawks sai eelmises kohtumises halva kaotuse Lightningu vastu, kuid seda suuresti tänu sellele, et põhiväravavahile Corey Crawfordile anti puhkust. Mängupilt oli nende poolt tegelikult väga kena. Wild on hea kodumeeskond, aga reisida ei osata. Tänavu viiest välismängust vaid üks võit. Mängida ei osata ka Chicagos, kust saadi mullu playoffide avaringis kaks suurt kaotust ning mõlemad mängud kaotati ka põhihooaja käigus. Viimasest kümnest reisist Chicagosse on tagasi tuldud vaid kahe võiduga!


Flamesi mull on nüüdseks nähtavasti lõhki. Selja taga on ebaõnnestunud välismängud, kus küll üllatati võiduga Kingsi vastu, kuid ülejäänud neli mängu kaotati ja kaotati ka kindlalt. Väravavahid on meeskonna nõrkus ning ka kaitset kiita ei saa. Tegu peaks olema ideaalse vastasega Capitalsi jaoks, kes viimasest viiest mängus neljas saanud kirja vähemalt 4 väravat. Nädala keskel alustatud Kanada tuur on seni edukas - kahest mängust kaks võitu - ning näib tõenäoline, et see seeria saab siin ka jätku. Omavahel on meeskonnad tänavu juba mänginud, kus Flames üllatas 3-0 esimese kolmandiku eduga, aga see osati maha mängida ning Capitals võttis karistusvisetega 5-4 võidu. Huvitav fakt on see, et kui minna ajaloos tagasi 2001. aastasse, siis tollest ajast saati üheksas omavahelises kohtumises on kõigis Capitals visanud vähemalt 3 väravat!

Julged hundid võivad ka kõik meeskonnad samasse panusesse panna, koefitsient jääb 15 ligi. Ametliku vihjena see aga kirja ei lähe.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar