reede, 18. oktoober 2013

NHL-i ennustusvihjed - magusmõru avapauk

Magusmõru selle poolest, et kasum oli väga korralik, kuid, see oleks võinud olla veel suurem! Kui panustajal tuleb võit tänu lisaajale või karistusviseteseeriale, siis on see väga magus, kuid samas on ka kaotus väga mõru. Karistusviskeid hokis ei saa isegi mitte võrrelda jalgpalli penaltitega, sest tegu ongi totaalse õnnemänguga. Näiteks hinnatakse headeks karistusvisetesooritajateks mängijad, kelle karjääri keskmine realiseerimisprotsent jääb 40 juurde.

Tampa Bay Lightning 3 - 1 Minnesota Wild +4.1


Nagu ennustatud sai. Tampal on lihtne edu alus - heaks tulemuseks on vaja väravavahi korralikku esitust ning Ben Bishop oli taaskord heas hoos. Wildi poolt sarnane mäng eelmise kohtumisega Torontos. Rohkelt ähkimist ja puhkimist, aga ebaõnnestunud võimaluste realiseerimine.

Nashville Predators 1 - 2 Los Angeles Kings (pärast karistusviseteseeriat) -3


Pekka Rinne Nashville'i väravasuul oli oodatult heas hoos, kuid samaga vastas ka Kingsi Jonathan Quick. Predators läks mängu juhtima, aga Kingsile tuli lõpuks appi see sama õnnejumal, kes neid varasemalt tänavu välismängudes aidanud on.

Chicago Blackhawks 2 - 3 St. Louis Blues (pärast karistusviseteseeriat) -4


Veel valusam kaotus, sest Blackhawks läks kaks korda juhtima ja kui Blues suutis nende meeskonade vahelises kohtumises sarnase stsenaariumiga kulgenud mängus lõpuks võidu ära võtta, siis Blackhawks samaga hakkama ei saanud. Karistusvisked olid väga nadid ja Bluesi väravavaht Jaroslav Halak tõrjus kõik suurema vaevata ära.


Colorado Avalanche 2 - 4 Detroit Red Wings +3.6 


Siin tekkis selline "ega jälle" tunne, kui Red Wings suutis 2-0 edu maha mängida, kuid õnneks võeti ennast viimasel kolmandikul käsile ja nii jäi Avalanche'i peatreener Patrick Roy ilma ajaloolisest rekordist, kui kõige edukamalt alustanud uus peatreener.

Kombo Flyers 1 - 4 Penguins & Panthers 2 - 3 Bruins +4.35

Pittsburgh vähekene uimerdas ja kindlustas võidu alles viimasel kolmandikul ning sama võib öelda ka Bostoni kohta, kes lasi kuus minutit enne lõppu Floridal isegi viigistada, kuid ega suurt pinget selle panuse puhul ei tekkinudki.

Kokku 5-st panustest täppi 3 (60%) ja kogukasum 5.05 punkti.

Edasi tänase juurde. Kahjuks on laual vaid kaks mängu, kuid nendest saab ühe hea kombo kokku.

Jets alla 2.5 värava vs Blues ja Ducks alistab Coyotesi @ 2.92, 2 punkti.

Tavaliselt on nii, et kui üks meeskond mängib kaks päeva järjest, siis teises kohtumises keskendutakse kaitsele ning seda võib oodata ka Bluesi poolt.  Lisaks jäi Jets eelmises mängus Canadiensi vastu üldse nulli peale ning kahtluse all on meeskonna suurima snaipri Evander Kane'i osalemine. Viimases viies mängus on Jets üle 2.5 värava visanud vaid korra ning sedagi mannetu Devilsi meeskonna vastu, kus 3-0 võiduni aitas kaks viimase minuti sees visatud väravat, millest üks visati tühja võrku. Blues on hea kaitsega meeskond ning lasknud üle kahe värava seni vaid kahes kohtumises.

Pärast avamängu häbiväärset 1-6 kaotust Avalanche'ile on Ducks võtnud viis võitu järjest ning kodus pole seni kirjas ühtegi kaotust. Kindlalt mängiti kodus ka eelmisel hooajal. Coyotes on hooaja alguses kõvasti ringi reisinud, pidades kodus seni vaid ühe kohtumise, seega võib uskuda, et väsimuse osas selge eelis Anaheimil, kellel tulemas neljas kodumäng järjest. Phoenix on saanud küll võõrsilt häid tulemusi ning võitnud viimased kolm välismängu järjest, kuid näiteks terve eelmise hooaja peale võeti oma reisidel vaid neli normaalajaga saadud võitu, mis on väga kehv näitaja.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar