teisipäev, 29. oktoober 2013

Hooajaeelsed ennustusvihjed osa V

On varasemalt üles märgitud ja ka reaalselt panustatud TOP 5 jalgpalliliigadele (täpselt pooled 16 vihjest hetkel võidupositsioonil) ja NHL-ile (2/6), loomulikult ei saa seda tegemata jätta ka NBA puhul.

Pacers lõpetab eespool Bullsist @ 2.70 (Pafis ja Unibetis)


Leian, et tegu on väga palju väärtust omava panusega. Indianas on Paul George'i näol esile kerkimas mitmekülgne supermängija, kes on võimeline ainuisikuliselt meeskonnale võite tooma. Bullsis on loomulikult selleks meheks Derrick Rose. On ta küll nüüd pärast vigastusest naasmist hooajaeelsetes mängudes näinud välja parem kui eales varem, aga 82-mänguline kalender toob pea, et inimvõimete piirini ulatuva koormuse ja kas tema tervis sellele peab vastu? Usun, et kindlasti mõeldakse sama ka Chicagos ning tema minuteid limiteeritakse ning kui teda pole platsil, siis ei saa ta ka oma meeskonda aidata. Ilma Rose'ita Bulls kogus mullu Pacersist neli võitu vähem. Usun, et tema naasemine toob võite kindlasti juurde, aga ka Pacers on suvel paremaks muutunud. Seega on siin selline 50/50 ja koefitsient igati proovimist väärt.

Nets võidab üle 52.5 mängu @ 1.88 (Pafis ja Unibetis)


Pool hooaega alavormis olnud Deron Williamsiga sai Nets mullu 49 võitu. Suvel on meeskonda lisandunud Kevin Garnett, Paul Pierce, Jason Terry ja Andrei Kirilenko. Mis see siis ära ei ole neli võitu rohkem võtta? Seda enam, et kaks divisjonikaaslast Celtics ja 76ers on hooaja eel väga nukras seisus ning nende meeskondadega mängitakse hooaja jooksul enim mänge.

Raptors võidab üle 36 mängu @ 1.88 (Pafis ja Unibetis)


Sai Raptorsit kiidetud hooaja eelvaates ja kiidan neid veel. Fakt: pool hooaega ilma Rudy Gay'ta mängides kogus Raptors 34 võitu. Koos temaga liiguti 41 võidu graafikus. Kes on idas Raptorsist paremad meeskonnad? Heat, Pacers, Bulls, Nets, Knicks ja siis läheb juba kahtlaseks. Minu silmis konkureerib Raptors playoff kohale ning selleks on vaja saada kirja vähemalt 40 võitu.

James Harden valitakse aasta esimesse meeskonda @ 4.00 (Pafis ja Unibetis)


Tegu on superkoefitsienti omava panusega, millele ka väga hea võimalus võita. Harden sai mullu tõeliseks superstaariks, kui kogus mängu kohta 25.9 punkti, 4.9 lauapalli, 5.8 korvisöötu ja 1.8 vaheltlõiget. Selliste numbritega võiks väga vabalt kuuluda põhihooaja MVP kõnelustesse. Küll jäi paljudel aga Hardeni esiletõus märkamatuks, sest Rocketsit tervikuna ei võetud hea meeskonnana. Nüüd on Rockets terve suvi kõigi keelel ja meelel olnud ning habemiku esitusi pannakse seekord kindlasti tähele. Punktisaak võib tal küll pärast Howardi lisandumist langeda, kuid usun, et tema üldine mäng muutub veel paremaks ja Howardi arvelt on samas näiteks lihtne ka korvisööte rohkem koguda. Eelmisel hooajal olid esimeses meeskonnas tagamängijatena Kobe Bryant ja Chris Paul. Viimane alustab aga hooaega uue peatreeneriga ning võimalik, et sel on negatiivne efekt. Kobe on vigane ja on raske uskuda, et ta oma endise kõrge taseme taastab. Teises viisikus oli Tony Parker ja Russell Westbrook. Viimane taas vigane ja Parker ütleme nii, et mitte piisavalt staarifaktorit omav mees - kuidas muidu seletada seda, et pika karjääri vältel pole ta kordagi esimesse viisikusse valituks saanud? Harden oli mullu kolmandas viisikus Dwayne Wade'iga, kes aastaringselt poolvigane ning ka vananemas. Võrreldes mullusega on pildi peal tagasi Derrick Rose, kuid temagi puhul on raske ette näha, kui hästi ta põlv vastu peab. Seega väga hea väärtusega panus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar