teisipäev, 22. oktoober 2013

NHL-i ennustusvihjed: kutsuge politsei!

Kombo Penguins 0 - 1 Avalanche & Kings 2 - 3  Flames -3

See, mis Pittsburghis toimus oli täielik röövimine! Väravale visked lõpuks Penguinsi kasuks 34-12, lahtivisked 32-19, täielik domineerimine, seitse power play'd ka veel, aga null väravat ja Penguins jäi kodujääl põhihooaja mängus viimati nulli peale 2011. aasta märtsis. Õnneks suutis Kings ka kuidagi moodi kaotada, seega polnud tegu järjekordse napi kaotusega.

3/11 (27.3%), -4.39

Tuleval ööl kaheksa mängu, rohkelt potentsiaali miinuse plussi mängimiseks.

Capitals alistab Jetsi @ 1.93, 4 punkti


Capitals on küll hooaja alguses mänginud ebastabiilselt, kuid sama võib öelda ka Jetsi kohta ja tegelikult võib isegi väita, et lood Winnipegis on hoopis hullemad. Olgugi, et nädalavahetusel saadi jagu suurepärases hoos olevast Sharksist jäädi siiski alla ka Predatorsile. Mõlemad mängud olid kodus ja seni pole ükski teine meeskond nii palju kodumänge pidanud, kui Jets, kuid seitsmest mängust on ette näidata vaid kolm võitu. Capitals sai eelmine nädal valusa kaotuse Rangersi vastu, kui Ovetškin ja kompanii pandi täielikult lukku, kuid see tõi omadega kaasa selle, et peatreener Adam Oates paigutas vähekene ründekolmikutes mehi ümber ning nii tuli järgmises mängus 4-1 võit Blue Jacketsi vastu, kus säras kolme sööduga meeskonnas seni marginaalset rolli mänginud Martin Erat. Eelmisel hooajal kohtusid meeskonnad omavahel viis korda ja Capitals võttis neli võitu, kõik need järjest.

 Ducks alistab Maple Leafsi @ 1.94, 3 punkti


Ega siin väga pikka põhjendust polegi. Ducks lihtsalt on suurepärases hoos ja selles kohtumises minnakse püstitama klubi rekordit. Tõsi, enamus võitudest on saadud kodus, kuid näiteks on võidetud ka viimased kaks välismängu. Torontol on kaitsega probleeme, mängus lastakse keskmiselt vastastel sooritada 35.6 väravale viset, samas on Anaheim omakorda üks liiga suurimaid väravale pommitajaid 37.6 viskega mängu kohta.

Kombo Wild alistab Predatorsi ja alla 5.5 värava Blue Jackets vs Devils @ 2.49, 2 punkti

Wild on tänavu korra Predatorsile kaotanud, kuid see mäng oli võõrsil. Kodus on Wild hoopi teine tera. Tänavusest neljast kodumängust tulnud kaks kaotust olid pärast normaalaega. Predators on ka sellises keerulises olukorras, kus viimase nelja päeva jooksul mängitakse kolmandat korda. Kaks nendest kohtumistest on olnud võõrsil ka. Ehk siis väga palju reisimist ja ma usun, et see kärbib päris korralikult ründemängu, mis omakorda ei ole hea uudis enne kohtumist Wildiga. Nimelt on Wild seni lasknud keskmiselt vastastele sooritada vaid 21.78 väravale viset. Ja kui võtta ette statistika 60 minuti kohta, siis on see number veel väiksem - 17.7. No katsu sa siis nii väheste pealevisetega võidule jõuda.

Keskmiselt väravaid mängu kohta - Blue Jackets 2.25, Devils 2.13. Lisaks on mõlemal suurepärased väravavahid ja Nationwide Arenal on alati Columbuse vastu raske skoori teha. Devilsil on ka endiselt mitmed ründajad tervisega hädas.

Kombo Blackhawks alistab Panthersi ja Coyotes on parem Flamesist @ 2.25, 5 punkti

Panthers ikka üllatab aeg-ajalt, kuid 3.56 sisse lastud väravat mängu kohta on kohutav statistika. Blackhawks on seni idakonverentsi meeskondade vastu mänginud neli mängu ning kirjas on kolm võitu ja üks kaotus, mis oli kummaline mäng Lightningu vastu. Väravad voolavad kenasti (2.75 mängus) ning ka kaitse on kindel (2.13). Ainus murelaps on Chicago jaoks seni olnud vähemuses mängimine, kuid samas on Florida üks kehvemaid enamuses mängivaid meeskondi.

Flames üllatas läinud ööl LA-s, kuid välk teatavasti kaks korda samasse kohta ei löö. Eriti veel nii lühikese perioodi jooksul. Selja taga on ligi 600 kilomeetrine reis ning on mindud kohta, kus vastastel alati raske. Kui võtta viimased üheksa põhihooajal peetud kodumängu, siis on Coyotes kaotanud neist vaid kolm ja vaid üks neist tuli normaalajal. Flames muidugi on nuhtluse rollis olnud, seni on igas mängus saadud kirja vähemalt kaks väravat, kuid pikk reis eeldatavasti meeskonna mängumootorile hästi ei mõju.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar