pühapäev, 20. oktoober 2013

NHL-i ennustusvihjed: üks samm edasi, kaks tagasi

New Jersey Devils 4 - 0 New York Rangers -3

Uskumatult kehv mäng Rangersi poolt. Enne mängu selgus veel, et Devilsi kaks ohtlikuimat ründajat Patrik Eliaš ja Damien Brunner jäävad kohtumisest eemale, kuid vaadates skoori, siis võib vist öelda, et Rangersi poolelt jäi terve meeskond mängust eemale. Aga ei mingeid vabandusi, lihtsalt halb valik ja tuleb sellega leppida.

Phoenix Coyotes 5 - 2 Detroit Red Wings -3

Küll ei saa aga selle kaotusega leppida. Red Wings sai esimese kolmandikuga ilusa 2-0 edu sisse, kontrolliti täielikult mängukäiku, aga siis totaalne kollaps. Imeti viis väravat järjest ning laiba mõnitusena veel tabamus ka Coyotesi väravavahi Mike Smithi poolt tühja võrku täpselt üks kümnendik enne mänguaja lõppu.


Kombo Blackhawks 3 - 1 Maple Leafs & Sharks 6 - 3 Flames +4.56 

Kena, kindel võit. Oleks võinud ehk isegi rohkem mängu panna. Blackhawks tegi 40 väravale viset Maple Leafsi 20 vastu ja Flames oli Flames ehk kaitses saamatu.

Kahju, et avaõhtu korralik kasum on nüüd tänu paarile mängule minimaalseks muutunud, kuid tänu targale panuste haldamisele siiski kasumis 1.61 punkti olgugi, et tabavusprotsent sai korraliku tagasilöögi - 4/9 ehk 44.4%.

Täna läheb mängu taas üks kombo.

Üle 4.5 värava Blue Jackets vs Canucks & Ducksi võit Starsi vastu @ 2.26, 3 punkti 


Blue Jacketsi poolt on juba kinnitatud, et väravasuule asub varumees Curtis McElhinney. Sama on oodata ka Canucksi poolt, kelle teine number Eddie Lack lasi oma seni ainsas mängus Flamesi vastu selja taha 4 litrit. Võib eeldada, et mõlema poole ründajad panevad koheselt rohkete pealevisetega väravavahid proovile ning kuna tegu ei ole kõige kindlamate puurivahtidega, siis peaks olema neil korralikul ka korjetööd. Canucksil on rünnak seni hästi töötanud - hooaja keskmine saak 2.89 väravat mängus ning kolm väravat kõigis viimases kolmes kohtumises. Samas on ka enda puurist korjatud 2.78 mängu kohta. Blue Jackets pole väga hea rünnakuga, kuid üleeelmises kohtumises Canadiensi vastu saadi kenasti kolm tükki kirja ja sama palju on ka enda selja tagant seni keskmiselt välja võetud.


Ducksil on kuue võiduga esimesest seitsmest mängust käsil klubi ajaloo parim hooaja algus ning täna minnakse järjekordse võidujahil kordama ka klubi rekordseeriat, mis pandi kokku 1999. aasta märtsis. Kodus on seni võidetud kõik mängud. Stars mängib teist päeva järjest, läinud ööl jäädi 2-5 alla Kingsile olgugi, et mängu mindi 1-0 juhtima. See tulemus märkis ka seda, et nüüdseks on kaotatud viimased kolm välismängu järjest ning ilma vigastuse küüsis oleva põhiväravavahi Kari Lehtonenita on lood kaitses nukrad. Nendest kolmest kaotusest on kaks tulnud nii, et endale on lastud visata tervelt viis väravat.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar