esmaspäev, 21. oktoober 2013

NHL-i ennustusvihjed: usaldagem instinkte

Kombo Blue Jackets 3 - 1 Canucks & Ducks 6 - 3 Stars -3

Blue Jacketsi ja Canucksi mängus tuli juba neljandal minutil esimene värav, kuid lõpuks jäi üks ikkagi puudu. Seejuures kaalusin tegelikult selles mängus ka panust, et kohtumise jooksul tehakse üle 58.5 väravale viske ning sellega tuldi ilusti toime. Ka koefitsient oli parem. Ducks näitas head iseloomu, kui avakolmandiku 1-3 kaotusseisust välja tuldi.

4/10 (40%), -1.39

Kombo Kings alistab Flamesi ja Penguins on parem Avalanche'ist @ 2.28, 3 punkti


Kingsil ei tohiks väravaid lekkiva Flamesi vastu erilisi probleeme tekkida. Eriti, kui veel Calgary läheb peale oma varuväravavahiga, kes seni oma kahes mängus lasknud selja taha üheksa väravat ning Flames on mõlemad kohtumised ka kaotanud. Rünnak on seni Flamesi hästi vedanud, kuid Kingsi vastu ei saa skoori tegemine kerge olema.
Teises mängus on väga ahvatlev tegelikult panustada Colorado peale, kuid minu instinkt, mida ma eile eirasin, ütleb siiski, et Pittsburgh võtab sellest mängust järjekordse võidu. Kodus on seni kirjas kõik võidud, viimased kaks üsna napid, kuid siiski. Pärast nädalavahetuse mängu Canucksi vastu jätkab Penguins endiselt seeriat, kus tänavu on kõigis mängudes visatud vähemalt kolm väravat. Avalanche, kes alustas hooaega raudkindla kaitsega, on hakanud veidi lagunema. Eelmine nädal saadi esimene kaotus ja kolm mängu järjest on enda selja taha lastud kaks väravat. Seda ka viimases mängus Buffalo vastu, kes oli eelnevalt üheksa mängu peale kokku kirja saanud vaid 11 väravat.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar