laupäev, 19. oktoober 2013

NHL-i ennustusvihjed: iga kord ei võida

Kombo Jets 4 - 3 Blues (pärast karistusviskeid), Ducks 3 - 2 Coyotes (pärast karistusviskeid) -2

Ducks tegi kenasti oma töö ära, aga ülinapilt jäi kombo võidust puudu, kui Jets sai oma kolmanda värava alles kaks minutit enne normaalaja lõppu ning teine värav oli üldse omamoodi huumor mitmekordse rikošetiga.

3/6 ja kasum 3.05 nüüd.

New Jersey Devils vs New York Rangers


Tegu on väga tulise vastasseisuga ning õli valab tulle ka see, et mõlema jaoks on hooaja algus olnud kehv. Samas on lood nii, et Devilsi puhul võis seda oodata, kuid Rangersi raskused on mõnevõrre üllatavad. Samas paistab klubi jaoks tunneli lõpust valgus, sest lääneranniku trip, millega hooaega alustati ja kus järjepanu suuri kaotusi koguti, on nüüdseks läbi ning Rangersile mõjus see ka väga hästi, kui eelmises mängus alistati võõrsil Washington 2-0. Devils pole seni aga üldse võidurõõmu maitsta saanud, kahes kohtumises on lausa jäädud nulli peale ning poolteist nädalat tagasi saadi ka üsna kohutav kaotus, kui Edmontoni vastu juhtit enne viimast kolmandikku 3-0, kui lõpuks kaotati karistusviseteseeriajärselt 4-5. Devils sai küll hooajaeelses kohtumises Rangersi vastu võidu kätte, kuid Rangers võitis mullu kolm omavahelisest neljast kohtumisest, seejuures on kirjas kolm võitu järjest.

Rangers võidab mängu @ 2.05, 3 punkti

Phoenix Coyotes vs Detroit Red Wings


Selle panuse põhjus on iseenesest lihtne - Red Wings on lihtsalt liiga hea meeskond, et ignoreerida sedavõrd head koefitsienti. Lisaks mängib Coyotes teist päeva järjest, olles seejuures eile mänginud võõrsil ehk siis selja taga on ligi 600 kilomeetrine reis Anaheimist koju. Detroitil on küll selja taga üle kahe korra pikem rännak Denverist, kuid Avalanche'i vastu mängiti eelmises kohtumises väga muljetavaldavalt ning võeti kindel võit. Selle tegi veel magusamaks ka see, et Denveri ja Colorado osariigi näol on tegu kõrgmäestikuga, kuid hapniku tarbimisega probleeme ei tekkinud, mis vihjab oma korda heale hooajaks ettevalmistumisele. Eelmine hooaeg jagasid meeskonnad võidud võrdselt ära - kaks ja kaks - kuid ajaloolises plaanis on Red Wingsile täitsa meeldinud rännakud kõrbesse. Viimasest kuuest on võidetud neli.

Red Wings võidab mängu @ 1.91, 3 punkti

Kombo Blackhawks alistab Maple Leafsi ja Sharks on parem Flamesist @ 2.14, 4 punkti

Karikakaitsjana ei teki kõhklustki Blackhawksile panustamisel. Tõsi, hooaja algus on olnud kaugel ideaalist, kuid kaotused on seni olnud ülinapid. Maple Leafs alustas hooaega bravuurikalt, kuid seda tänu teravale rünnakule. Viimastes mängudes ei ole enam suudetud vastastest rohkeim väravaid teha ning probleemid kaitses on toonud mitmeid valusaid kaotusi. Eelmine mäng kaotati näiteks Carolinale pärast 2-0 eduseisu. Chicago on Toronto alistanud seitse mängu järjest.

Flamesile pole hooaja alguses midagi ette heita. Esimene kaotus normaalajal tuli alles eelmises kohtumises. Visa mängu taga on hea rünnak, kuid kardetavasti sellest Sharksi vastu ei piisa. San Jose on üks liiga parimaid kodumeeskondi ning tänavu on seni mängu kohta keskmiselt visatud üle nelja värava.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar