reede, 16. august 2013

Liverpoolis ollakse taas sõbrad edasi

Kui veel vaid nädala tagasi tundus, et Luis Suarezil pole enam mingit lepitusteed Liverpooli peatreeneri Brendan Rodgersiga, siis resoluutsed välja ütlemised klubi omaniku John W. Henry poolt on ikkagi kiirelt uruguaylase pannud ümbermõtlema. Terve nädala treenis Suarez reservmeeskonnaga, kuid täna oli ta juba esindusmeeskonna trennis ja olles oma meeskonnakaaslastelt oma käitumise pärast vabandust palunud, nagu Rodgers käskis temal teha. Siiskit homses Premier League'i avavooru mängus Stoke City vastu me teda ei näe, kuna ta kannab eelmisel hooajal teenitud mängukeeldu.

Laiemas pildis tähendab see seda, et Liverpooli võimalused uuel hooajal esinelikusse murda kasvavad märgatavalt. Rodgers on suvel olnud usinalt ametis meeskonna timmimisega. Viimaseks lahkujaks on Stewart Downing, kes müüdi 5.8 miljoni euro eest West Hami


Enne hooaja algust on satsi saadud ka uus vasakkaitsja Aly Cissokho, kes saabub Valenciast aastase laenulepinguga, mille kohaselt maksab Liverpool hispaania klubile esialgu 1.1 miljonit eurot ning kui on soov prantslane pikemalt endale jätta, siis veel 4.7 miljonit juurde.

Suureks kaotajaks on aga Arsenal. Arsene Wenger oli Suarezi nimel valmis mitmekordselt purustama klubi senise rekordostusumma, kuid lõpuks jäi ta pika ninaga. Lisaks on Arsenal ilma jäänud ka ühest teisest soovitud mängumehest Luiz Gustavost.


Olgugi, et eeldati brasiillase siirdumist Londonisse valis Gustavo siiski koha, kus mänguaeg kindlamalt garanteeritud ning allkirjastas lepingu hoopis Wolfsburgiga. Arsenal ei olnud valmis tema eest välja käima 23 miljonit eurot, kuid Wolfsburg, kes on tegelikult üpriski rikas klubi tänu sidemetele Volkswageniga, võttis hea meelega Brasiilia koondislase Müncheni Bayernilt endale.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar