reede, 23. august 2013

Hooajaeelsed ennustusvihjed osa III

Fiorentina lööb enim väravaid - 6.00 (Pafis ja Unibetis)


Eelmisel hooajal lõi Serie A-s enim väravaid, 73, Napoli, kuid Fiorentina jäi teiseks vaid ühe väravalise kaotusega. Suvel on küll lahkunud Stevan Jovetic, aga usun, et Fiorentinat võib pidada isegi paremaks meeskonnaks, kui ta seda oli eelmisel hooajal, sest üks staar on välja vahetatud mitme väga hea mängumehe vastu. Mario Gomez on saabunud Itaaliasse kindla enesetõestamise vajadusega. Saksamaa koondises on ta viimasel ajal kindel pingipoiss ning enne järgmise aasta MM-finaalturniiri on vaja oma koht tagasi võita ning selleks tuleb lüüa roppumoodi väravaid. Rõõmustav uudis Fiorentina fännide ja selle panuse jaoks on ka see, et täietervise juures on tagasi selline mees nagu Giuseppe Rossi. Hooajal 2010/11 lõid temast La Ligas rohkem väravaid vaid kolm meest (jättes välja supermehed Messi ja Ronaldo). Seega on Fiorentinal rohkesti kahuriväge ning teades, et peatreenerile Vincenzo Montellale meeldib mängida ründavat jalgpalli, siis nii hea koefitsiendiga panust ei saa lihtsalt tegemata jätta.

AC Milan kogub üle 76.5 punkti - 2.50 (Triobetis)


Hooajal 2010/11 kogus Milan tiitlit võites 82 punkti, 11/12 saadi kirja 80 punkti ning mullu koguti 72 silma olgugi, et kaotati pooled esimesest 12-st mängust. Võime eeldada, et Milani sama kehv hooaja algus sel korral ei taba. 77 punkti koguda pole ju tegelikult üldse mitte palju, keskmiselt tuleb võtta 2 punkti mängu kohta. Mulluse hooaja teise poole vormiga paugutaks Milan vabalt üle 80, seega kui võtta seesugune harju keskmine eelmise hooaja kehvast algusest ja super lõpust, siis julgen paigutada Milani kuskile 80 punkti kanti ehk siis peaks see panus üpris kergesti võitma.

Napoli edestab Milani - 2.05 (Pafis ja Unibetis)


Hirmsasti soovisin tegelikult panustada sellele, et Napoli tuleb liiga võitjaks kui Juve tulemus arvesse ei lähe, kuid kahjuks Eestis sellist võimalust ükski kontor ei paku, seega tuleb leppida väiksema koefitsiendiga. Nagu ma Serie A hooaja eelvaates kirjutasin, siis Napoli on suve jooksul teinud üleminekuturul väga sümpaatseid käike. On identifitseeritud eelmise hooaja nõrgad kohad ning neid on tugevdatud. Cavani kaotus on suur hoop, kuid tasub meelde tuletada, et Higuain lõi veel alles üleeelmisel hooajal La Ligas 22 väravat ning mõni aasta tagasi on ta küündinud lausa 27 tabamuseni. Kvaliteeti temas on, vaja oleks lihtsalt stabiilset mänguaega ja peatreeneri usaldust, mida ta Napolis kindlasti peaks saama. Milan on võimas meeskond, kuid seda suuresti tänu ründeliinile. Kaitseliin on tegelikult habras nagu ka väravavaht Christian Abbiati, kelle käkk kinkis PSV Eindhovenile nädala keskel peetud Meistrite liiga playoffide avamängus värava. Napoli tundub ühtlasema meeskonnana ning isegi kui lõpuks Milan paremaks kujuneb, siis peaks igal juhul vähemalt üks viimasest kahest panusest võitma ja kasumi kindlustama.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar