teisipäev, 31. detsember 2013

NHL-i ennustusvihjed 31.12.13

Rangers alistab Panthersi @ 1.91, 3 punkti


Rangers on viimasel ajal taas oma võimetele vastavalt mängima hakanud ning võitnud viimasest neljast kolm. Panthersil kirjas vastupidised numbrid. Omavahel tänavu mängitud kaks korda ning mõlemad kohtumised on võitnud Rangers - kodus 4-3 ja võõrsil 5-2. Eelmises mängus pani Rangers Lightningu vastu enamuses mängides kolmest kolm. Sellega viimase kuue mängu protsent nüüd väga hea 34.8%. Panthers samas on liiga kehvim vähemuses mängiv meeskond (73.6%). Viimasel ajal pantrid muidugi valusalt hammustanud nii mõnigi kord, kuid seda Rangersi koefitsienti ei saa lihtsalt maha magada.

Kombo Bruins alistab Islandersi normaalajaga ja Jets saab jagu Sabresist @ 2.52, 2 punkti


Esiteks oleks absoluutselt veider, kui liiga üks kehvemas vormis olevaid meeskondi võtaks nüüd neljanda võõrsilvõidu järjest. Teiseks Bruins tuleb mängule kaotusega. Kolmandaks kodus ollakse ilma normaalaja kaotuseta juba 15 mängu. Viimased kaheksa on järjest võidetud, neist viimased kuus normaalajaga. New Yorkis saadi tänavu juba Islandersi käest peksa, siin vaja asjad paika panna.


Koos Ryan Milleriga väravasuul võib  Sabres olla igaühe tujurikkujaks, mille parimaks näiteks eelmine mäng Capitalsi vastu, kus Ovetškin ja sõbrad said lõpuks kirja 50 väravale viset, kuid kaotasid 1-2 karistusvisetega. Siin on Millerile antud aga vaba päev. Sabresil vaid kolm võõrsilvõitu ja neistki kaks karistusvisetega, viimane jääb, et pea kahe kuu taha. Jets pole maailma stabiilseim sats, aga isegi nemad võiksid siiski Sabresiga kenasti hakkama saada. Paar nädalat tagasi Buffalos mängides osati 2-0 edu ära anda, aga kodus on Sabresit pekstud neli korda järjest, mullu 4-1, mil võideti kõik omavahelised kolm mängu. Jets on viimasel ajal jalad kõhu alt välja võtnud ning üritatakse veel meeleheitlikult playoffvõitluse rongi peale hüpata. Selleks tuleb liiga punane latern kindlasti alistada.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar