neljapäev, 12. detsember 2013

NHL-i ennustusvihjed 12.12.13

Kombo Senators alistab Sabresi ja Sharks Wildi @ 2.25, 3 punkti


Senators ja Sabres on tänavu kohtunud juba kaks korda. Viimati vaid paar päeva tagasi, mil Sabres võttis kodus 2-1 võidu karistusvisetega. Esimese mängu võitis Senators 1-0 ehk siis tundub, et on tegu meeskondadega, kes omavahel "klapivad" üsna hästi ning suudetakse üksteise tugevusi neutraliseerida. Miks peaks aga Senators selle mängu võitma? Selle pärast, et me ei saa endiselt mööda vaadata sellest, kui vähe väravaid Sabres suudab toota. Näiteks viimase kümne jooksul pole normaalajaga üle kahe kordagi tulnud. Senators olnud seni kaitses kohutav, aga nagu kohtumised Sabresiga näitavad, siis teatud meeskondade vastu saadakse siiski hakkama. Ründes enamjaolt probleeme ei ole - viimases kümnes mängus pooltes vähemalt kolm väravat.

Ühtlasi veel tähelepanek, et kahes varasemas kohtumises on normaalaja väravale visete arv olnud 68 ja 81. Paf ja Unibet pakuvad liiniks 61.5. Kui lüüa kokku Senatorsi keskmised arvud, siis jääb see 67 peale, Sabresil 60 peale.


Sharks ja Wild mängisid ka alles hiljuti ning Wild võitis kodus 3-1 (üks värav tühja võrku). Seda olenemata faktist, et väravale visked olid ülivõimsalt 38-13 Sharksi kasuks. Samamoodi võimsalt rohkem võimalusi genereerides sai Sharks šokkkaotuse ka eelmises mängus Islandersi vastu. Seega neljamänguline kaotuste seeria, mis tulnud täiesti teenimatult. Wild mängib kodus selgelt paremini ja võõrsil on hetkel samuti neljamänguline kaotuste jada. Kahes nendes kohtumistes on jäädud ka nulli peale. Kokku hooaja jooksul vaid viis võõrsilvõitu. San Josest on viimasest kaheksast kirjas vaid üks võit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar