pühapäev, 29. detsember 2013

NHL-i ennustusvihjed 29.12.13

Penguins alistab Blue Jacketsi @ 1.73, 3 punkti


Meeskonnad tänavu kolm korda juba kohtunud ja Penguins kõik mängud võitnud, skoorideks 4-2, 3-0 ning 2-1. Blue Jacketsil kolm võitu järjest, aga neljamängulist seeriat pole tänavu veel tulnud. Mitmed vigastused on neid kindlasti valusamalt hammustamas kui Penguinsi. Ei karda isegi eriti varuväravavahi Zatkoffi pärast, sest olles alustanud hooaega kahe kohutava kaotusega on ta kirja saanud kuus järjestikust võitu ning nende seas ka see 3-0 võit Blue Jacketsi vastu.

Kombo Wild alistab Islandersi ja Canucks Flamesi @ 2.48, 2 punkti


Wildil tagasi väravasuul supermees Josh Harding, kes kodus tänavu 15-st mängust kaotanud vaid ühe. Kokku Wildil numbrid kodus - 19 mängu, 14 võitu ja vaid 3 normaalaja kaotust. Islanders võõrsilt 19-st mängust saanud vaid kuus võitu, millest kehvem saak vaid Sabresil. Kokku viimasest 25-st mängust vaid viis võitu. Vigastusega väljas kapten ja meeskonna suurim staar John Tavares. Ei tõota üldse head.


Canuckil põhiväravavaht Roberto Luongo vigastusega väljas, kuid varumees Eddie Lack on olnud üks nendest nr. 2 kinnastest, kes tänavu säranud - seni alustanud 7 mängu, millest toonud 6 võitu, tõrjed 92.8% ja keskmine väravate arv 1.93. Ehk siis ei pea väga selle pärast muretsema. Ainsaks mureaineks see, et Canucks pole nädal aega mänginud ja mine tea, mis seisus mängijad pärast pühi on. Loodetavasti kandub aga pühade eelne vorm siia üle - viimasest 11-st kirjas 9 võitu. Flames on pärast kaitse tugitala Mark Giordano vigastusest naasmist selgelt paremaid tulemusi hakanud saama, kuid sellegi poolest viimasest kuuest vaid üks võit ja kahes mängus jäädud isegi nulli peale. Kaasa arvatud eelmises kohtumises Oilersi vastu, kellel liiga halvim kaitse. Alates eelmisest hooajast omavahel kuus mängu ja Canucksil viis võitu.

http://www.spreadsheet.se/teinekoht

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar