esmaspäev, 2. detsember 2013

NHL-i ennustusvihjed 02.12.13

Senators 2 - 4 Red Wings, Stars 2 - 3 Oilers (pärast karistusviskeid) -3

Tõttas isegi hokijumal appi, kui Oilersi rivistuses suurepärast come-back'i tegeva Ilja Brõzgalovi väravasuult vigastusega auti puksis, kuid valusal kombel jäi normaalajal siiski ühest väravast puudu.

0.55, 39/81 (48.15%)

Rangers alistab Jetsi normaalajaga @ 1.97, 3 punkti


Rangers vastas suurepäraselt valusale 2-3 kaotusele Bruinsi vastu 5-2 võiduga Canucksi üle ja seda olukorras, kus väravat valvas Cam Talbot. Väravas on Rangersil loomulikult lood hästi, kuid viimase aja positiivne ilming on ka rünnaku efektiivsus. Viimases kolmes mängus on visatud 12 väravat. Detsembrikuu on meeskonna jaoks väga tähtis, sest peagi algab tervelt üheksa kohtumist kestev kodumängude seeria. Kodus on küll tänavu seni kaotatud pooled kümnest mängust, aga usun, et sedavõrd kehva näitaja peasüüdlaseks on lihtne fakt, et pole lihtsalt seni väga palju kodufännide ees mängitud. Jetsil oli väikene vormitõus novembri esimeses pooles, kuid selgi ajal võeti 4-mängulise võiduseeria vältel kolm neist karistusvisetega. Viimasest seitsmest on nüüd kirjas vaid kaks võitu. Kaks kaotust tulnud karistusvisetega ehk siis on oht, et Jets suudab selle mängu kuidagi üle normaalaja viia, kuid Jetsi probleemid kaitses (lastakse 2.75 väravat mängus) annavad siiski usku, et Rangers suudab töö ka 60 minutiga ära teha. Huvitav ilming on ka see, et kõik võidud, välja arvatud üks, on Rangersil tulnud tänavu normaalajaga. Jetsil ka tõenäoliselt rünnakust puudu snaiper Evander Kane. Talbot taas väravas, aga varumehel tänavu ette näidata impressiivsed numbrid - seitsmest alustatud mängust on Rangers võitnud kuus, kaks nullimängu, tõrjeprotsent 94.4% ja lasknud vaid 1.49 väravat.

Ühtlasi tähelepanu! Kings on Bluesi vastu võitnud kodus kaheksa kohtumist järjest ja kokkuvõttes 14 viimasest 17-st omavahelisest mängust! Kuigi turvalisem oleks ehk väravate vähesusele mängida. Kui keegi soovib arvamust mõne kohtumise kohta, mis vihjete sekka ei lähe, siis võib küsida siin kommentaaride all või Facebookis.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar