esmaspäev, 23. detsember 2013

NHL-i ennustusvihjed 23.12.13

Kombo Blackhawks alistab Devilsi ja Flyers Wildi @ 2.67, 2 punkti


Blackhawks oskas eelmise mängu Canucksi vastu kodus ära anda, aga tihti see ei juhtu, et kodus kaotatakse kaks järjest. Kaitse ja vähemuses mängimisega on tänavu probleeme, aga rünnak susiseb keskmiselt pea, et nelja väravaga mängus. Seega oleks siin hea panus ka näiteks üle 2.5 värava, aga Devilsil kaks väga kvaliteetset väravavahti, kes võivad hakata mängu rikkuma, kuigi viimasel ajal on meeskond kõvasti väravaid lekkinud - eelmises mängus näiteks neli tükki Capitalsi vastu. Sellega kõigis viimases viies mängus lastud vähemalt kolm väravat. Ka ründes on viimasel ajal säratud, näiteks Capitalsi vastu saadi ikkagi võit kätte, kuid stiili poolest on tegu kaitsele keskendunud meeskonnaga ning Blackhawksile peaks see sobima.


Flyers vs Wild on traditsiooniline hea kodumeeskond vs kehvad reisijaid vastasseis. Flyersil kaheksa koduvõitu järjest ja tundub, et mingi suurem jõud on hetkel meeskonda kandmas, sest see seeria püsis eelmises mängus Blue Jacketsi vastu elus vaid tänu viiele viimase kolmandiku väravale. Wildil pole hetkel kasutuses superväravavaht Josh Hardingut ning võõrsilt kirjas vaid kuus võitu, millest pooled karistusvisetega. Nende võimalusi siin kärpimas ka fakt, et mängitakse teine õhtu järjest.

Lightning alistab Panthersi @ 1.91, 3 punkti


Lightningu edu on suuresti ehitatud edukatele kodumängudele, kuid kas me saame pidada võõrsilmänguks kohtumist, mis peetakse osariigi rivaali vastu? Panthersi vastu on näiteks võidetud viimased viis "võõrsilmängu", tänavu 4-3 karistusvisetega, kui viimane kolmandik mängiti lohakalt. Kodus peksti pantreid 7-2. Panthers on viimasel ajal kõvasti hambaid näidanud kõigile vastastele, kuid eelmises mängus toodi nad taas maa peale tagasi 2-5 kaotusega Jetsi vastu. Tampa väravavaht Ben Bishop tänavu 27 kohtumises lasknud kaks või vähem väravat 21. mängus, seega hea alternatiiv ka Panthers alla 2.5 värava, millel ka kena koefitsient 1.83.

Penguins alistab Senatorsi @ 1.80, 3 punkti


Ega siin polegi palju kirjutada. Penguins seitse võitu järjest, 12 viimasest 13-st, ainuke kaotus Bruinsi vastu, kus anti viimase pooleteise minutiga 2-1 edu käest. Senators tänavu kohutavas seisus, eriti kaitses. Näiteks kõigis viimases kolmes kohtumises on lastud neli väravat ja hooaja keskmine 3.18. Penguins liiga parim enamuses mängiv meeskond, aga vaid kuus meeskonda Senatorsist kehvemad nendes olukordades. Mullu kohtuti ka playoffides seega kokku kaheksa mängu ja Penguins võitis neist seitse! Kuues mängus saadi kirja vähemalt kolm väravat.

www.spreadsheet.se/teinekoht

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar