reede, 20. detsember 2013

NHL-i ennustusvihjed 20.12.13

Pole kahjuks jõudnud viimastel päevadel vihjeid jagada, aga isiklikult sain sellise naljaga läinud ööl hakkama:


Tänaseks kombo Rangers alistab Islandersi ja Blackhawks Canucksi @ 2.54, 2 punkti


Rangers võidab, sest aastate jooksul on oma naabrit Islandersit alati pekstud. Enne, kui sõbrapäeval napilt 3-4 alla jäädi oli "kodustes" mängudes oma rivaali vastu kirjas kaheksa võitu järjest. Kokku viimasest kümnest kohtumisest kaheksa võitu, kaasa arvatud tänavu oktoobri lõpus 3-2. Viimases mängus õnnestus ka lõpuks näidata seda, mis viimastel nädalatel puudu on olnud - iseloomu. Penguinsi vastu tuldi viimase kümne minutiga kaheväravalisest kaotusest tagasi. Islanders oskas samal ajal Lightningu vastu viimase kümne minutiga kaheväravalise edu maha mängida ning viimasest 21-st mängust on neil kirjas vaid kaks võitu! Mõlemad karistusvisetega.


Blackhawks võidab, sest neil on liiga kõige teravam rünnak, mis võib iga hetk lühikese aja jooksul vastast kolme väravaga karistada - seni 3.62 väravat mängus. Kaitses on küll probleeme (2.68 per mäng), aga sellest hoolimata ollakse hetkel 55 punktiga liiga parim meeskond. Kodus vaid kaks normaalaja kaotust ja ka Canucks on alistatud viimasest viiest kodumängust neljal korral. Tänavu seni kohtutud vaid korra ja see oli Vancouveris, kus Blackhawksil läks vaja vaid kahte viimasel kolmandikul üheksa sekundi sees visatud väravat, et 2-1 võit koju tuua. Canucks mängib teist õhtut järjest ja eilne mäng justkui ohverdati tänase nimel, kuid suur 1-4 kaotus Starsi vastu polnud kindlasti plaanis. Sellega nüüd Canucks kaotanud kaks mängu järjest pärast 7-mängulist võiduseeriat.

Kombot võib vürtsitada ka kolmanda valikuga - Jets vs Panthers mängus peab sündima üks ajalooline seeria. Panthers on otsimas seitsmendat järjestikku võitu, millega saadi viimati hakkama 2008. aastal. Jets pole üle kuue järjest kodus kaotanud alates 2000. aastast. Kisub Jetsi poole, kuigi Panthers uskumatult hästi viimastel nädalatel mänginud. Siin tuleb aga heidelda teist õhtut järjest.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar