teisipäev, 17. detsember 2013

NHL-i ennustusvihjed 17.12.13

Kombo Bruins alistab normaalajaga Flamesi ja Maple Leafs Panthersi @ 2.97, 2 punkti


Bruins ja Flames mängisid eelmisel nädalal Calgary's ning Bruins võitis tänu tugevale lõpule 2-1. Tähelepanuvääriv fakt on see, et mitmed Bruinsi mehed olid selle kohtumise ajal gripi küüsis ja nii jäi ka Tuukka Rask väravasuult eemale. Nüüdseks on kõik terveks saanud ja Flamesi jaoks on nädala jooksul tegu juba viienda mänguga, seejuures kolm neist on läinud ka lisaajale. Viimasel ajal on nende poolt olnud muidugi märgatav vormi tõus, kuid Bruins on selgelt teravam tera, kui Rangers, Sabres, Hurricanes ja Oilers kellega nagu võrdne võrdsega viimasel ajal madistatud on.


Oh, neid pantreid. Märkamatult on pandud kokku seeria viie võiduga kuue mängu jooksul ja see vorm on ka siin vastase koefitsiendi päris heaks kerinud (üksikpanusena 1.78). Üks põhjustest on kindlasti ka see, et kunagi ei tea, milline Maple Leafsi meeskond välja ilmub. Kas see, kes alistas nädalavahetusel Blackhawksi ja heitles läinud ööl võrdselt pingviinidega või see, kes kaotab kodus 0-6 Blue Jacketsile. Põhimõttelisel aga siin panustangi pigem Panthersi vastu kui Maple Leafsi poolt. See lihtsalt eirab igasugust loogikat, kui Panthers oma varuväravavahiga jätkab aina võiduseeria ehitamist.

Täna on muidugi tegelikult ka teisi väga põnevaid võimalusi.

Ducks alistab Red Wingsi @ 1.85 - Red Wings ei suuda kuidagi moodi kodus mängida, vaid kaks võitu viimasest 15-st. Kokku viis kaotust järjest. Laatsaret kõvasti mehitatud ning tänagi võtavad kaks snaiprit Johan Franzen ja Gustav Nyqvist seal kohad sisse. Ducks muidugi suure osa oma edust ehitanud koduvormile, aga usun, et Red Wingsi probleemid annavad neile täitsa hea võimaluse võiduks.

Canadiens alistab Coyotesi @ 1.75 - Canadiens kodus kaotanud kaks jutti, aga kolme järjest pole tulnud alates hooaja 2011/12 lõpust. Coyotesil müstilise viirusega audis Shane Doan, kes üks nende ohtlikumaid ründajaid. Tulemused mõlema poolt viimasel ajal võrdselt ebastabiilseid, kuid Canadiensil siin kodueelis ning tundub, et on üsna hea šanss, et nad kasutavad selle ära.

Capitals alistab Flyersi @ 2.05 - Capitals tänavu võitnud mõlemad omavahelised kohtumised. Flyers suutis nädalavahetusel Washingtonis uskumatul kombel 4-1 edu käest ära anda ja kodus kaotati üldse tervelt 7-0. Flyersil kodus küll kuus võitu järjest, aga miks mitte ei võiks Capitals siin kolmest kolm teha?

Wild alistab Canucksi @ 1.88 - Canucks võitnud seitse mängu järjest, kuid viis neist kodus. Wild väga vinge kodumeeskond - kirjas seni vaid viis kaotust ning neist vaid kolm normaalajal. Paberi peal kaks üsna võrdset meeskonda, kuid Wildil kodueelise näol suur pluss.

Blackhawks alistab normaalajaga Predatorsi @ 2.00 - Blackhawks otsib tagasi tegemist Predatorsi käest saadud 2-7 kaotuse eest, mis seni ehk olnud karikakaitsja üldse hooaja kõige kehvem mäng. Mullu võideti kõik viis omavahelist mängu. Predatorsil probleemid skoorimisega, aga Blackhawks näiteks saanud viimases kaheksas mängus seitsmes kirja vähemalt kolm väravat.

Avalanche alistab Starsi @ 1.97 - Meeskonnad mängivad omavahel teist õhtut järjest ja Avalanche domineeris läinud ööl täielikult - 6-2 võit, väravale visked 48-33. Sellega siis Avalanche ka võitnud kõik senised kolm omavahelist mängu ja miks ei peaks tulema neljas? Mis võib 24 tunni jooksul muutuda? Avalanche'il ka võõrsilt seni kirjas väga head tulemused - vaid neli kaotust.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar