teisipäev, 3. detsember 2013

NHL-i ennustusvihjed 03.12.13

Rangers 2 - 5 Jets -3

Selle mängu peale saab lihtsalt panna pea peopesasse ning kurja vanduda. Rangersi poolt täiesti ideaalne algus ja juba kolmandal minutil tehti 1-0. Suurepärane, nüüd ei ole enam survet peal ja saadakse vabalt mängida ning väravaid muudkui juurde korjata, õigus? Üldse mitte nii, täiesti kohutav teine kolmandik, mille lõpuks saadi küll kätte 2-2 viiki, aga see värav tuli ka läbi uskumatu häda. Kolmanda keskel läks lumepall veerema, mis lõppes tühja võrgu väravaga.

-2.45, 39/82 (47.5%)

Kombo Blackhawks alistab Starsi ja Capitals saab jagu Hurricanesist @ 2.38, 3 punkti


Ajaga taas veidi kitsas käes, seega lühikesed mõtted. Blackhawks ja Stars mänginud tänavu juba kaks korda ning Blackhawks on võitnud mõlemad kohtumised. Viimatine, nädalavahetusel peetud kohtumine nõudis küll võitja selgitamiseks karistusviskeid, kuid selle võidu näol on Blackhawks nüüd Starsi alistanud kuus mängu jutti.


Hurricanes võitis hooaja esimese kohtumise Capitalsi vastu, kuid see oli kuues kohtumises alles teine kord, kui nad suutsid Ovetškinit ja kompaniid ületada. Hurricanes oli tollele mängule minnes, mis oktoobri alguses toimus, ka selgelt paremas vormis, kui praegu ning samamoodi oli Capitals sel hetkel kehvem, kui praegu. Hurricanes on lasknud vähemalt kolm väravat kõigis välja arvatud kahes senises välismängus ning see seis on kaugel ideaalist, kui tuleb külastada liiga edukaima väravaküti meeskonda.

üle 4.5 värava Islanders vs Penguins ja alla 5.5 Blue Jackets vs Lightning @ 2.35, 3 punkti


Kahes tänavuses Islanders - Penguins mängus olen juba väravatele mänginud ja pole pidanud pettuma. Meeskonnad lähevad endiselt alates eelmise hooaja algusest tempos, kus mängu jooksul kombineeritakse üle kuue normaalaja värava. Julgemad taaskord võivad mängida üle 5.5 @ 1.88. Blue Jackets 60 minuti kohta 24.9 väravale viset, millest kehvem vaid Sabresi 23. Lightningu number vastavas arvestuses 28, millega kuulutakse samuti alumise kümne sekka. Mõlemal klassiga väravavahid. Lightning sai väga valusaid ja suuri kaotusi hiljutisel välisreisil ning see peaks andma initsiatiivi mängida ettevaatlikumalt.

Senators alistab Panthersi @ 1.95, 3 punkti


Seda mängu ma vaatan väga lihtsalt - mullu playoffide teise ringi jõudnud meeskond läheb külla ühele liiga halvimale satsile, kui seda kohtumist ka ei võidata, siis võib põhimõtteliselt meeskonna laiali ajada. Üle kivide ja kändude on see Senatorsi vorm, aga hea märk see, et alati suudetakse ise skoorida, küsimuseks nüüd see, kas kaitse vastu peab - Panthers seni suutnud 60 minuti kohta vaid 1.35 väravat.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar