esmaspäev, 16. september 2013

Meistrite liiga eelvaade

UEFA Meistrite liiga on alustanud oma 22. hooaega. Euroopa parim jalgpalliklubi selgub sel hooajal aga juba 59. korda. 32 alagrupiturniirile murdnud meeskonna seas on 14 eelmist Euroopa meistrit ning 21 nendest mängisid alagrupiturniiril ka eelmisel hooajal. Esindatud on 18 erinevat riiki, nelja näol on enim meeskondi esindamas Hispaaniat, Inglismaad ja Saksamaad.

A-grupp:

Manchester United


Manchester United osaleb Meistrite liiga alagrupiturniiril rekordit tähistavat 19. korda. Eelmisel hooajal veerandfinaalis Real Madridi vastu valusa kaotusega langenud "Punased Kuradid" on sel hooajal alustanud uut ajastut David Moyesi käe all. Enne hooaja algust ongi üks põletavamaid küsimusi seoses Moyesiga olnud see, et kuidas saab kogenud šotlasest peatreener hakkama euromängudega, sest Evertoniga jäi tal läbimurre Euroopasse tegemata. Everton mängis Moyesi käe all Euroopas viiel hooajal, kuid seda ilma suurema eduta. Kahtlemata nõuavad klubi fännid Moyesilt kohest edu, kuid vägagi võimalik, et see hooaeg jääb tal Euroopas vaid üheks korralikuks õppetunniks.

Donetski Šahtar


Viimasel neljal hooajal Ukraina meistriks tulnud Šahtar on tänu sellele saanud võimaluse mitu hooaega järjest Euroopa tippsarjast kogemusi hankida. Eelmisel hooajal üllatati hea mänguga väga kõvas konkurentsis Juventuse ja Chelseaga ning viimane lülitati ka konkurentsist välja. Läbiaegade parimaks saagiks on Ukraina klubile veerandfinaalkoht, kuid võib eeldatava, et tänavune hooaeg siiski nii edukaks ei kujune. Kahe hooaja vahel on lahkunud mitmed võtmemängijad, kellele viimaste aastate edu tugines. Lõuna-Ameerikast on toodud küll Willanile, Fernandinhole ja Mkitaryanile asendused, kuid usutavasti läheb neil omakorda veel paar hooaega kogemuste hankimisele enne, kui Šahtar on taas valmis Euroopa tippe valusalt hammustama. Samas on Brasiilia koondislane Bernard väga põnev talent ning tema esitustel tasub kindlasti silma peal hoida.

Leverkuseni Bayer


2002. aasta finalist Bayer pidi eelmisel hooajal leppima vaid mängudega Euroopa liigas, kuid nüüd ollakse tippseltskonnas tagasi. Sarnaselt alagrupikaaslasele Šahtarile on ka Saksa klubist suve jooksul lahkunud mitmed eelmise hooaja kangelased, mis võib meeskonna šansse Euroopas kärpida, kuid siiski õnnestus Bayeril üleminekuakna jooksul kinni hoida Bundesliga eelmise hooaja suurimast väravakütist Stefan Kießlingust. Kui tema püss paugub Euroopas sama hästi, kui koduliigas, siis võib Bayer olla kindlasti üllatusvõimeline.

Real Sociedad


Real Sociedad on alagrupiturniiril tagasi pärast kümne aastast pausi. Eelmisel hooajal üllatas Baskimaa klubi La Ligas suurepäraste mängudega ja olgugi, et klubil on Jagoba Arrasate näol uus peatreener ning Asier Illarramendi näol on lahkunud üks mullustest kangelastest, siis pole muutused Sociedadile siiski nii halvasti mõjunud, kui karta võis. Koduliigas on küll üks kaotus juba kirjas, kuid see tuli Atletico Madridilt ja Meistrite liiga playoffis lülitas La Real muljetavaldavate mängudega konkurentsist välja kogenud eurosarjameeskonna Lyoni. Mehhiklasest ründaja Carlos Vela on lõpuks oma rohket potentsiaali avamas.

B-grupp:

Real Madrid


Üjeksa Euroopa meistritekarikaga on Real Madrid läbiaegade edukaim klubi Euroopas, kuid viimasest võidust on möödas juba üle kümne aasta - see tuli 2002. aastal Leverkuseni vastu. Meeleheitlkult on üritatud seda kümnendat saada, kuid tulutult. Võimalik, et ongi lihtsalt "üle üritatud" ning Meistrite liigast on "Kuningliku Klubi" jaoks saanud edu pärssiv kinnisidee. Samas on nüüd peatreenerina klubi juures Carlo Ancelotti, kes oma hea reputatsiooni suuresti saavutanudki tänu edule Meistrite liigas - Milanile tõi ta kaks karikat ja lisaks osales veel ühes finaalis. Gareth Bale ja Cristiano Ronaldo on paberi peal hirmuäratav duo, kuid kas see ka töötab? Igatahes on hea näha Bale'i sugust supertalenti taas Meistrite liigas.

Torino Juventus


Kahekordne meister Juventus oli üks neist meeskondadest, kes jäid eelmisel hooajal pärast ilusat alagrupiturniiri Müncheni Bayerni rongi alla. Veerandfinaalis kaotati üldskooriga 0-4. Itaalias on "Vana Daam" juba mitu hooaega domineerinud, kuid Euroopas on seni veel midagi puudu jäänud. Suve jooksul on 29-kordne Itaalia meister investeerinud kõvasti ründeliini ja nii on edurivis koos ka paras unelmate seltskond, kuid meeskond tuleb ka tulemuslikult mängima panna.

Galatasaray


Eelmisel hooajal 19. Türgi meistritiitli võitnud Galatasaray üllatas mullu Meistrite liigas veerandfinaalkohaga. Edu taga oli suuresti vastaste jaoks hirmuäratav ründeliin kogenud Didier Drogba ja fantastilise Burak Yilmaziga. 8 väravat kokku saanud Yilmazist lõi lõpuks enim väravaid vaid Robert Lewandowski ja Cristiano Ronaldo. Üleminekuakna ajal oli Türgi koondislane väga lähedal siirdumisele Rooma Laziosse, kuid see tehing jäi viimasel hetkel katki ning see on hea uudis Galatasaray jaoks. Paberi peal alustavad selle grupi kindlate favoriitidena Real ja Juve, kuid usun, et Cimbom ei anna midagi kergelt ära.

FC Kopenhagen


Eelmisel hooajal esindas Taanit Euroopa tippsarjas üllatusmeeskond Nordsjælland, kuid nüüd on tavapärane seis taastunud, kuigi tõsi, osaleb ka Kopenhagen Meistrite liiga alagrupiturniiril alles kolmandat korda. 10-kordse Taani meisterklubi uue hooaja algus on seni aga olnud täielik õudusunenägu. Suvel müüdi rekordsumma eest maha eelmise hooaja suurim väravakütt Andreas Cornelius ning tema lahkumise järel on meeskonda tabanud väga sügav madalseis - esimesest kaheksast liigavoorust on kirjas vaid üks võit ja seitse punkti. Kui enne hooaega loodeti Euroopas üllatada, siis usun, et nüüd on eesmärgiks sealt võimalikult vara välja kukkuda, et koduliigale keskenduda.

C-grupp:

Lissaboni Benfica


Rekordilised 32 korda Portugali meistriks tulnud Benfica jaoks oli eelmise hooaja lõpp uskumatult õnnetu. Paari nädala jooksul kaotati viimase minuti väravatest nii liigatiitel, Euroopa liiga finaal, kui ka karikafinaal. Tänavune Meistrite liiga finaal toimub Lissabonis Benfica kodustaadionil, seega on meeskonnal hea stiimul Euroopas hästi mängida. Paraku on ka Portugali meeskondade lood Euroopas täiesti iselaadi. Ei olda piisavalt head, et Meistrite liigas tegusid teha, kuid Euroopa liigas kuulutakse tippude sekka.

Pariisi Saint-Germain


PSG tuli mullu üle 19 aasta taas Prantsusmaa meistriks ning edule oldi lähedal ka Euroopas. Veerandfinaalis langeti Barcelona vastu vaid tänu võõrsil väravatele. Nüüd, kus kohalik meistritiitel on käes, siis võib eeldada, et suurem fookus läheb eurosarjale. Uuele Meistrite liiga hooajale minnakse vastu arvatavasti kõige võimekama ründeduoga Euroopas. Edinson Cavani lisandumine on küll hooaja alguses Zlatan Ibrahimovici väravate arvule laastavalt mõjunud, kuid kaks superstaari mõjuvad juba vaid oma kohalolekuga vastaste kaitseliinile hirmuäratavalt.

Pireuse Olympiacos


Olympiacos on Kreekas võitnud tervelt seitse viimasest kaheksast meistritiitlist, kuid klubi edu Euroopas kipub juba ammustesse aegadesse jääma. Parimaks saavutuseks on hooajal 1998/99 saadud veerandfinaalkoht. Alagripiturniiril mängitakse juba aga 15. korda. Võimalik, et kreeklaste natuur on lihtsalt sedavõrd keeruline, et Euroopas on raske edu saavutada. Emotsioonid võtavad tihti mängijate üle võimust ja kaob distsipliin. Meistrite liigas tuleb samas olla kannatlik ning pragmaatiline. Võidud tulevad tihti õigetel hetkel tehtud õigete taktikaliste käikude toel.

Anderlecht


Võib öelda, et sarnaselt Amsterdami Ajaxile võiks ka Anderlecht olla Euroopas suureks jõuks, kui üks hetk õnnetuks klubil tuua tagasi kõik endised omakasvandikud. Paraku võib sellisest olukorrast aga vaid und näha. Brüsseli klubi võimutseb küll koduliigas - mullu võeti 32. meistritiitel - kuid Euroopas tuleb samas alati leppida vaid statisti rolliga. Samas kerkib klubist igal hooajal uusi talente ning tänavu tasub silm peal hoida Aleksandar Mitrovicil ja Massimo Brunol.

D-grupp:

Müncheni Bayern


Karikakaitsja staatus on Euroopas halva maiguga. Viimati suutis Euroopa meistrikarikat kaitsta AC Milan 1990. aastal. Bayern oli mullu ülivõimas, kuid ei ole väga tõenäoline, et see dominatsioon jätkub. Seda suuresti tänu suvistele muutustele. Samas on meeskond suve jooksul ikkagi tugevamaks läinud ja kui Pep Guardiola leiab oma parima meeskonna ning suudab selle panna mängima sama hästi nagu tema paari aasta tagune Barca meeskond, siis on vägagi võimalik, et üle paarikümne aasta näeme taas Euroopa tippsarjas seda, et karikavõitjal õnnestub seda ka kaitsta.

Moskva CSKA


CSKA on Meistrite liiga alagrupiturniiril tagasi pärast aastast pausi ja seda seitsmendat korda. Ehk siis klubil on üsna korralik kogemuste pagas, kuid Vene klubide puhul võib tõmmata paralleele Portugali omadega - ollakse head, kuid siiski mitte piisavalt. CSKA läbiaegade parimaks saavutuseks on veerandfinaalkoht ning näib ebatõenäoline, et lähiaastatel õnnestub järgmist sammu teha. Vaadates tänavusi alagrupikaaslasi, siis võivad moskvalased hooaega õnnestunud lugeda juba siis, kui õnnestub ennast kaheksandikfinaali murda.

Manchester City


Manchester City lugu on huvitav. Tänu suurtele investeeringutele on viimase paari aastaga tõustud Inglismaa tippklubiks, kuid Meistrite liiga alagrupiturniiril osaletakse alles kolmandat korda. Seejuures pole eelmisel kahel aastal õnnestunud hooaega kaheksandikfinaalis jätkata. Mullu jäädi üldse oma alagrupis viimaseks. Uuel hooajal juhib meeskonda aga Manuel Pellegrini, kellel on Euroopast ette näidata meheteod väikeklubi Villarreali eesotsas. Loomulikult on rohkelt investeeritud ka uutele mängijatele ning kuna tänavune grupp on selgelt nõrgem kui eelnevad, siis peaks City ka lõpuks edasi saama.

Plzeni Viktoria


Nõmme Kalju konkurentsist lülitanud Viktoria on väga huvitav meeskond. Viimastel hooaegadel on tõustud selgelt Tšehhi jalgpalli valitsejateks ning riigi lippu on uhkelt lehvitatud ka Euroopas. Meeskonnal on tugev selgroog ning silma on paistetud sellega, et Euroopa suurte vastu ei ole mindud lihtsalt enda selja tagust kaitsma, vaid on mängitud väga head jalgpalli. Tänavune alagrupp on muidugi raske, kui pidada silmas lootusi edasipääseda, kuid usun, et Viktoria suudab suurematele hambaid näidata ning tuua veel üsna palju pinget sellesse seltskonda, kus on kaks selget favoriiti.

E-grupp:

Chelsea


Üheksa aastat tagasi palgati Jose Mourinho Chelsea'sse värske Euroopa meistrina. Londoni klubi küll domineeris tema esimese perioodi ajal Inglismaal, kuid Meistrite liigas jäi Mourinho all siiski edu saamata. Nüüd on legendaarne peatreener tagasi, kas läheb selgi korral sama moodi? Hooaja esimestel nädalatel pole samas Mourinho Chelsea isegi koduliigas väga võimas olnud - kirjas kaks nappi võitu ja nädalavahetusel saadi juba hooaja esimene kaotus, kui Evertonile jäädi alla 0-1. Mängijate valik on Mourinhol võimas, kuid nähtavasti on ta alles otsimas oma parimat meeskonda.

Schalke 04


Schalkel oli õõvastav hooaja algus, kui koduliigas suudeti esimesest kolmest voorust võtta vaid üks punkt ning ebakindlad olid ka esitused Meistrite liiga playoffis PAOK-i vastu. Nüüd on aga Bundesligas võetud kaks võitu järjest ning meeskonna potentsiaali näitab ka kahe hooaja tagune poolfinaalkoht. Halvaks uudiseks on hooaja alguses olnud ka see, et Klaas-Jan Huntelaar on järjekordse vigastuse küüsi sattunud. Samas on Kevin-Price Boatengi näol meeskond täienenud väga hea mängumehega ning kindlasti on Saksa klubi üllatusvõimeline.

FC Basel


16-kordne Šveitsi meister Basel on viimase paari hooaja jooksul üllatanud Euroopas väga südika mänguga. Paar hooaega tagasi lülitati Meistrite liigas konkurentsist näiteks Manchester United ja eelmisel hooajal purjetati Euroopa liigas välja lausa poolfinaali, kus kaotati tulevasele võitjale Chelsea'le. Sarnaselt teistele Euroopa väikeriikide suurklubidele on aga ka Basel kohalike talentide jaoks eelkõige hüppelauaks ning nii alustatakse põhimõtteliselt igat hooaega puhta lehe pealt. Ometi on aga viimasel ajal suudetud saavutada stabiilne tase, seega võib arvata, et ka Basel mõtleb selles grupis edasipääsust.

Bukaresti Steaua


Väga napilt, vaid tänu võõrsil löödud väravatele Henrik Ojamaa ja Varssavi Legia alagrupiturniiri lävepakult tõuganud Steaua mängis sarnaselt Baselile eelmisel hooajal Euroopa liigas Chelsea vastu ning oli tegelikult lähemal edasipääsule kui Šveitsi klubi - alla jäädi vaid ühe väravaga. 1986. aastal Euroopa meistritekarika võitnud klubina on Steaual rikas ajalugu. Viimaste aastakümnete käigus on Euroopa tippudest küll maha jäänud, kuid nagu me teame, siis igale langusele järgneb ka tõus. Lähiaastatel on seda samas väga raske näha.

F-grupp:

Arsenal


Jalgpall on oma käikudega mõnusalt kummaline ala. Augustikuu alguses tundus, et Arsenali ootab ees järjekordne pettumust valmistav hooaeg, kuid Mesut Özili ostuga on Arsene Wenger oma meeskonnale juurde andnud täiesti uue dimensiooni. Igasugu muude juttude kõrval on olnud kerge ununema ka fakt, et 2006. aasta finalist Arsenal oli eelmisel hooajal ainus, kes väljakukkumismängudes Bayernile vastu saadi - Saksa klubi võidutses lõpuks vaid tänu võõrsil väravatele. Ma usun, et Arsenalil tasub kindlasti silma peal hoida. Tegu võib olla samasuguse üllatajaga nagu selleks oli mullu Dortmund.

Olympique Marseille


1993. aasta Meistrite liiga võitjal Marseille'il jäid mängud Euroopa tippsarjas mullu mängimata tänu uskumatult kehvale kodusele hooajale. Samuti piirduti ka Euroopa liigas vaid alagrupiturniiriga. Nüüd ollakse aga omal kohal tagasi ning seda suurte eesmärkidega. Seoses Ligue 1'ga on suve jooksul loomulikult räägitud enim PSG ja Monaco šoppamises, kuid ka Marseille kulutas üleminekuakna ajal uutele mängijatele tähelepanuväärse summa - 42 miljonit eurot.9-kordse Prantsusmaa meistri õnnetuseks on aga F-grupp tänavu kõige rohkem surmagrupi maitsega ning edasipääs saab olema keeruline.

Dortmundi Borussia


Eelmise hooaja finalist Borussia, kes 1997. aastal Meistrite liiga trofeed katsuda on saanud, on jõudsalt oma eelmise hooaja selgroogu täiendanud. Marco Reus kaotati küll suure raha eest Bayernile, kuid suur rahasumma on aidanud üldplaanis meeskonda tugevdada. Julgen väita, et Henrik Mkitaryan pole teps mitte kehvem mees, kui Reus ning lisaks armeenlasele on uued ja olulised näod Dortmundis ka ründaja Pierre-Emerick Aubameyang ning keskkaitsja Sokratis. Meeskonna peatreener Jürgen Klopp on väga hea motiveerija ning nagu mullune edukas eurohooaeg tõestas, siis ka vägagi kompetentne taktik. Pärast Euroopa kaardile naasmist on Borussia iga hooajaga järjest paremaks läinud ning võime oodata, et tänavu tehakse samuti samm edasi. Eks aeg näitab, kas areng on sellest grupist pääsemiseks piisav.

Napoli


Edinson Cavani sugusest kvaliteetsest mängumehest ilma jäämine oleks valus hoop igale satsile ja nii ka Napolile. Samas oskas klubi president Aurelio De Laurentiis oma teemantiga üsna osavalt kaubelda. 68 miljonit eurot on väga magus summa ning tänu sellele sai Napoli suvel ka jõudsalt meeskonna selgroogu tugevdada. Serie A-s on juba alustatud impressiivselt - nädalavahetusel võeti kolmas järjestikune võit, millega tõusti ka liigaliidriks - ning De Laurentiis ja ka klubi fännid kindlasti loodavad, et see hea vorm õnnestub üle kanda ka euromängudele. Uut peatreenerit Rafa Benitez'it on ju ka just kiidetud väga hea eurosarja peatreenerina.

G-grupp:

FC Porto


Euroopa jalgpalli üks osavamaid majandajaid Porto jääb Manchester Unitedile Meistrite liiga alagrupiturniiri osaluskordadega alla vaid ühe hooajaga. See iseenesest on juba väga hea kvaliteedi näitaja. Lahkujad õnnestub klubil alati samaväärsete mängijatega asendada. Seega ei näe ma suurt probleemi James Rodriguez'i ja Joao Moutinho lahkumisest. Paraku on aga nii, et harvad on olnud need juhused, mil Porto on alagrupist edasipääsenud. Seetõttu on suurem edu klubi saatnud ka Euroopa liigas. Sümboolsel kombel möödub tänavu just kümme hooaega klubi imelisest Meistrite liiga võidust 2004. aastal, mis oli Porto jaoks teistkordne Euroopa esitiitli haaramine. Eelmisel hooajal jäi Porto kaheksandikfinaalis napilt alla Malagale. Kõik klubiga seotud inimesed loodavad kindlasti, et sel erilisel hooajal õnnestub paremini.

Atletico Madrid


Atletico on suurepärane meeskond, kuid Meistrite liiga alagrupiturniiril ollakse tagasi pärast kahe aastast pausi ning sinna on kvalifitseerutud üldse alles neljandat korda. Euroopa liiga võidud aastatel 2010 ja 2012 näitavad klubi suurepärast potentsiaali ning ka meeskonna peatreener Diego Simeone on üks hinnatuimaid noori peatreenereid Euroopa jalgpallis. Atleti edu tugineb suuresti kindlale kaitsele, seega on meeskonnal väga vaja kiskijaliku tipuründajat. Viimaste hooaegade jooksul on selleks meheks olnud Falcao. La Ligas on seni omavahel kenasti väravaid jaganud David Villa ja Diego Costa. Atletico vajab nende meeste väravaid ka eduks Euroopas.

Peterburi Zenit


Viimastel aastatel rohkelt investeerinud Peterburi Zenit on alagrupiturniiril alles neljandat korda ning parimaks saavutuseks on seni vaid kaheksandikfinaalikoht. Samas järgus lõppes Vene klubil eelmisel hooajal teekond ka Euroopa liigas. Midagi on klubis ilmselgelt susisemas ning meenutame, et Zenitil on 2008. aastast kirjas UEFA karika ning superkarika võit, kuid usun siiski, et meeskonna pidevad vajakajäämised Euroopas pole juhus ning seetõttu on raske 4-kordselt Venemaa meistrilt seegi kord tegusid oodata.

Viini Austria


Viini Austria on tänavuse hooaja ainus debütant alagrupiturniiril, mis annab suuresti aimu ka meeskonna perspektiividest ja tugevusest. Eelmisel hooajal ei osalenud 24-kordne Austria meister isegi mitte Euroopa liigas. Koduliigas on ka tänavu kehvasti alustatud, mil esimesest kaheksast voorust on kirjas vaid 12 punkti. Usun, et võib juba ette ära öelda, et Viini Austria jääb sel hooajal lihtsalt statisti rolli ning läheb UEFA Meistrite liiga ajaloo statistikasse, kus 128 erinev klubi, mis alagrupiturniirile jõudnud on.

H-grupp:

FC Barcelona


Barca hooaeg sai mullu väga nukra lõppu, kui Bayerni käest poolfinaalis totaalne näopeks tuli, kuid see ei võtta mingil moel ära Lionel Messi talenti ning kui sul on satsis selline mängumees, siis oled paratamult igaühe vastu favoriidi rollis. Messi kõrvale on uueks hooajaks toodud ka Neymar, kelle algus La Ligas on olnud veidi pettumust valmistav, kuid usun, et mida kuud edasi, seda paremasse hoogu Brasiilia imelaps tõuseb. Uuel hooajal on samas endiselt mured seoses kaitseliiniga ning uus peatreener Tata Martino on Euroopas kogemusteta. Teekond väljakukkumisringi peaks samas olema Barcal üsna murevaba.

AC Milan


7-kordse võitjana on Milan üks enim pärjatud klubisid Euroopa tippsarjas, kuid hiigelajad jäävad juba aastate taha. Mario Balotelli lisandumine on sama justkui alus uueks tõusuks. Paraku pole Itaalia superründajat saatmas piisavalt hea seljatagune. Algus Serie A-s on olnud katastroofiline - vägagi vabalt võiks esimesest kolmest mängust olla kaks kaotust, kui laupäeval poleks Torino vastu kuuenda (!!!) lisaminutit penaltit olnud - ja kui kiirelt jalgu alla ei saada, siis kaob lisaks potentsiaalsele Serie A tiitlile ka edasipääs Meistrite liiga alagrupist.

Amsterdami Ajax


Ajax on ihaldatud karikat saanud varasemalt hoida neli korda, kui viimatine võit jääb aastasse 1995. Viimased eurohooajad on olnud üsna nukrad ja nii langes 32-kordne Hollandi meister eelmisel hooajal Euroopa liigas esimeses väljakukkumisringis. Samas on endise legendaarse keskkaitsja Frank de Boeri näol meeskonna tüüri juures noor ja ambitsioonikas peatreener, kes iga hooajaga aina rohkem kogemusi juurde saab. Hetkel peab aga Ajax siiski euroedu saavutamiseks lootma teiste ebaõnnestumisele.

Glasgow Celtic


Šoti jalgpall on tervikuna viimase umbes viie aasta jooksul kõvasti alla käinud - koondis on näiteks FIFA edetabel langenud 63. kohale - kuid Celtic lehvitas riigilippu mullu siiski üsna edukalt. Tõusti välja alagrupist, kus tuli Barca selja taga konkureerida keerulises seltskonnas Benfica ning Moskva Spartakiga. Seejuures kõige paremad mängud tegi 44-kordne Šotimaa meister just Barca vastu võttes kodus 2-1 võidu ning kaotades Camp Noul sama skooriga alles tänu neljanda lisaminuti väravale. Alagrupist edasipääsule asutakse kindlasti seegi kord konkureerima, kuid järgmist sammu on klubil juba raskem teha. Eelmisel hooajal ei olnud Celticul kaheksandikfinaalis Juventuse vastu mitte mingisugust võimalust ning kahe mängu peale kokku tuli selja tagant välja võtta viis korda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar