neljapäev, 30. jaanuar 2014

NHL-i ennustusvihjed 30.01.14




Bruins alistab normaalajaga Canadiensi @ 1.82, 4 punkti

Bruinsil nüüd kolm mängu järjest kirjas kuus väravat. Meeskond tõusnud väga heasse hoogu ja viimasest 19-st kodumängust näiteks vaid kolm kaotust. Canadiens võitis oma eelmise mängu 3-0 Hurricanesi vastu, kuid see uuel aastal alles viies võit. Kaks neist on tulnud lisajal, seega hoog ei ole väga hea. Suur langus on toimunud kaitses. Olgugi, et Hurricanesi vastu saadi nulli mäng, enne seda oli kirjas kuus järjestikust mängu, kus enda selja tagant korjatud vähemalt neli litrit.

Kombo Blue Jackets vs Capitals üle 4.5 värava & Coyotes alistab Sabresi @ 2.04, 3 punkti

Blue Jacketsi viimased üheksa mängu - 6-3, 3-2, 5-1, 4-3, 5-3, 5-2, 2-5, 2-3, 2-3. Capitalsil on Aleksandr Ovetškin ja rohkemat polegi vaja teada. Tänavused varasemad kolm omavahelist mängu - Capitalsi võidud 4-1 ja 4-3 ja Blue Jacketsi võit 5-1. Coyotesi võidu puhul sama teooria, mis hiljuti Capitalsi võidu puhul Sabresi vastu. Ehk siis meeskond on piisavalt hea, et mitte liiga halvima meeskonna vastu lõpetada põhihooaja seeriat negatiivse tulemusega. Buffalos peetud kohtumises õnnestus Sabresil lisajal 2-1 võita.

Kombo Maple Leafs alistab Panthersi & Sharks Flamesi @ 2.67, 2 punkti

Leafs, kes viimasel ajal heas hoos, sai Panthersi poolt kodus detsembril häbistatud 1-3 kaotusega. Kättemaks! Sharksi poolt läinud ööl uskumatu kaotus, kui 59 väravale viskega ei saadud Oilersi vastu mitte ühtegi väravat kirja. Kogu laadung jäi tänaseks. Flamesi vastu seni tänavu võidetud kõik kolm mängu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar