reede, 24. jaanuar 2014

NHL-i ennustusvihjed 24.01.14

Devils alistab Capitalsi @ 1.80, 3 punkti


Siin on lugu väga lihtne. Ovetškin on vigane ja tõenäoliselt ei mängi. Isegi, kui mängib, siis on Capitals ka koos temaga meeskonnas olnud viimasel ajal suurtes raskustes väravate leidmisel. Samas on kummaline olukord meeskonna väravasuul, kus ükski kolmest mehest ei suuda stabiilseid esitusi näidata ning olukord, kus puurivaht vastaste poolt kiirelt kolme väravaga ära kõrvetatakse, on viimastel nädalatel olnud pigem reegel kui juhus. Devils on kogu hooaja vältel saanud väga head "väravavahtimist".  Kaitse on olnud soliidne ning eelmises mängus plahvatas ka rünnak, kui Bluesi vastu tehti 7-1. Kui nüüd hakkavad ka väravad voolama, siis saab Devilsist üsna hea hokimeeskond. Olles pärast jõule võitnud vaid kolm mängu on Capitals sellest staatusest väga kaugel.

Avalanche alistab Panthersi @ 1.89, 3 punkti


Pantrite vastu panustamisega on viimasel ajal tulnud ettevaatlik olla ja rohkelt on ka näppe kõrvetatud, kuid siin on Avalanche'i koefitsient lihtsalt liiga magus, et see maha magada. Meeskonnal on vägagi korralik võõrsilmängude seeria 14 võitu 22-st. Viimased kolm on tulnud järjest. Panthers, nagu mainitud, viimasel ajal oma vormi parandanud, kuid kõigis olulistes statistika valdkondades ollakse endiselt kas viimased või viimaste hulgas. Kodus Avalanche koperdas Panthersi vastu ning kaotas 4-1. Ma ei usu, et Panthers on sedavõrd hea meeskond, et suudab Avalanche'i vastu hooaja seeria 2-0 teha.

Red Wings vs Canadiens alla 5 värava @ 1.82, 3 punkti


Canadiens oli pikalt üks liiga parimaid kaitsemeeskondi, aga viimaste mängude ajal on korralik kollaps juhtunud. Neli mängu järjest on endale lastud vähemalt neli väravat. Viimasest 11-st on see juhtunud tervelt 8 korda! Red Wingsi tegi hiljuti kaks järjestikust jalkaskoori 1-0 tulemuste näol, aga nemadki kahes eelmises mängus lasknud neli väravat ning nr. 1 puurivaht Jimmy Howard vigastusega uuesti audis. Senisest Red Wingsi 50-st mängust on see panus kas võitnud või pushinud 36. korral. Usun, et asi on riski väärt.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar