teisipäev, 28. jaanuar 2014

NHL-i ennustusvihjed 28.01.14

Kombo Bruins alistab Panthersi & Ducks Wildi @ 2.22, 3 punkti


Alates eelmise hooaja algusest on Bruins võitnud kõik viis Panthersi vastu peetud mängu koguskooriga 18-5. Kodus lömastati vastased 4-1 skooriga. Stiili poolest näib Panthers olevat ideaalne vastane. Lihtsalt jõuga surutakse igasugune vastupanu maha. Läinud ööl mängis Islandersi vastu väravasuul Chad Johnson, seega on pilk olnud just sellele kohtumisel, mida kindlasti võita soovitakse.


Ducks on liiga parim kodumeeskond, Wild üks halvimaid reisijaid - mida me siit järeldame? Alates eelmisest hooajast on Wildi vastu võidetud kõik viis mängu. Wild terve hooaja olnud hädas väravate viskamisega ning esimene kolmik on viimasel ajal väga nutuselt mänginud. Samas on vaid Blackhawks Ducksist enim väravaid kirja saanud ehk siis kui muud moodi võit ei tule, siis peaks see tulema lihtsalt produktiivsema rünnaku pealt.

Capitals alistab Sabresi @ 1.76, 4 punkti


Olgu see lollus või põikpäisus, aga olles sama vastasseisu juures juba kaks korda ära karistatud lähen ikka veel kolmandat korda torkima. Capitals murdis nädalavahetusel oma kaotusteseeria suuepärase 5-0 võõrsilvõiduga Canadiensi vastu. Sabresil tuleb nädala jooksul juba viies mäng ja kuna imemees Ryan Miller mängis läinud ööl Bostonis, siis täna ei tohiks teda olla kõigi tuju rikkumas. Eelmises kahes omavahelises kohtumises tõrjus ta 75 Capitalsi 77-st pealeviskest ja Sabres viis mõlemal korral kaks võidupunkti karistusvisetevõiduga koju. Tegu hooaja viimase vastasseisuga ja no Capitals peaks kolme mängu peale liiga halvima vastu ühe võitu ikka ära võtma.

Kombo Jets alistab Predatorsi & Blues Devilsi @ 2.59, 2 punkti


Jetsil uue peatreeneri all seitsmest mängust kirjas kuus võitu. Nende seas imeline imeline triumf Chicagos. Meeskond on otsa kardinaalselt ümber pööranud. Predatorsil viimasest kahest võõrsilmängust kirjas 4-5 karistusvisete- ja 1-5 normaalajakaotus. Hooaja keksmine sisse lastud väravate arv on ohtlikult lähedal kolmele. Jets peaks need siin kirja ja saama ning kuna uue režiimi juures on kiidetud kaitsemängu, siis peaks Predatorsi tuju siin nulli jääma.


Blues ja Devils mängisid nädal tagasi ning Devils võttis kodujääl uskumatu 7-1 võidu. Pärast seda on Blues saanud kirja kaks võitu, samas kui Devils võitnud ühe ja kaotanud ühe ning seda sama piinliku skooriga 3-7. Blues kaotanud kodus kaks jutti, aga kolmest seeriat pole tänavu veel nähtud. Devilsil viimasest kümnest võõrilmängust kirjas vaid kolm võitu. Blues on konverentsivahelistes võitlustes liiga parim. Siit on võimalik saada tänavune 17. võitu ning alates hooajast 2009/10 on idaklubide vastu võidetud 73% mängudest. Päris hea tõenäosus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar