neljapäev, 23. jaanuar 2014

NHL-i ennustusvihjed 23.01.14


Hurricanes alistab Sabresi @ 1.86, 3 punkti

Hurricanes on suurepärases hoos ja võitnud viimasest kümnest seitse. Sabres on...Sabres. Pärast mõnigast edukamat perioodi on nüüd tulnud taas neli kaotust järjest ja kõigis neis kohtumistes on lastud neli väravat. Väravas täna ka Jhonas Enroth, kellega meeskond tänavu võtnud vaid ühe võidu. Hurricanes mängimas teist õhtut järjest, kuid usun, et oma viimase aja edu suudetakse jätkata.

Blues alistab Rangersi @ 1.85, 3 punkti

Meeskondade hetke vormi põhjal võiks ja peaks tegelikult vastupidi mängima, kuid Rangers on olnud tänavu väga ebastabiilne meeskond. Blues samas on näidanud klassi ja arvan, et hiljutine vormi langus on vaid ajutine nähtus. Eelmine mäng tuli tervelt 1-7 kaotus Devilsi käest ehk siis täna vaja lukustada kõik need suud, mis selle mängu järgselt liigselt paukuma on hakanud. Kodus alistati Rangers tänavu 5-3.

Kombo Blue Jackets alistab Flyersi & Ducks Kingsi @ 2.85, 2 punkti

Blue Jackets on hetkel võitnud klubi rekordit tähistavad seitse mängu järjest. Väravasuul on Sergei Bobrovski, endine Flyersi mees, olnud suurepärases hoos. Flyers lasknud vähemalt kolm väravat kõigis oma viimases seitsmes mängus. Ducks sai eelmises mängus lõpuks oma esimese koduse normaalajakaotuse, kuid kui tõenäoline on see, et nüüd tuleb teine järjest? Mitte väga. Eriti, kui võtta arvesse, et liiga parima kaitsega Kings on viimasel ajal oma värava ees rohkelt rabistanud ning jõuludest saadik võitnud vaid neli mängu!

 Kombo Lightning alistab Senatorsi & Canucks Predatorsi @ 2.69, 2 punkti

Lightningul kummaline seis viimaste kodumängudega. Viis kaotust järjest, aga kuus järjest pole tulnud viis aastat. Meeskonna vorm tervikuna on üsna soliidne ja eelmises mängus saadi 5-3 võit Hurricanesi vastu. Senators on pärast ebaõnnestunud hooaja algust fööniksina tuhast tõusnud ja võõrsilt kirjas näiteks kaks järjestikust nullimängu, kuid enne kui Ovetškinita Capitals eelmises mängus 2-0 alistati, saadi kaks järjestikust kaotust, kus mõlemal puhul tuli normaalajaga neli väravat välja võtta. Lightning tänavu juba korra Senatorsi kodus alistanud ning võitis mõlemad kodukohtumised ka eelmisel hooajal.

Kombo Penguins alistab Islandersi & Blackhawks Wildi @ 2.89, 2 punkti

Penguins mängimas teist õhtut järjest, aga aastate jooksul on Islandersit totaalselt "omatud". Viimasest 33-st põhihooajamängust 25 võitu. Stiili poolest kaks ründavat meeskonda ja küsimus selles kumb suudab enim väravaid kirja saada. Islanders on olnud hoos viimasel ajal, olles alates jõuludest saanud vaid neli kaotust, kuid selle taga esimene ründekolmik. Penguinsil samal ajal mitu kolmikut, mis võimelised vastaste puurivahi elu põrguks tegema. Karikakaitsja Blackhawks viimasest kümnest saanud vaid neli võitu, mis selgelt alla võimete saavutus. Samas kingib see siin meile üsna hea koefitsiendi (üksikpanusena 1.70). Wild alustas hooaega väga hea kodumeeskonnana, kuid erinevad vigastused on meeskonna võimu viimasel ajal kõvasti kärpinud. Kaks korda viimase nelja mängu jooksul on jäädud nulli peale, mis väga kehv näitaja.

Maple Leafs alistab Starsi @ 2.25, 2 punkti

Kummalised koefitsiendid selles mängus, kui võtta arvesse, et Maple Leafs on võitnud kuus kohtumist järjest. Starsil viimasest 11-st kirjas vaid kaks võitu. Terve hooaeg on võõrsil mängitud selgelt paremini kui kodus. Ometi ei saadud samas Leafsi vastu ka Torontos võitu kätte, kui lisaajal tuli 2-3 kaotus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar