neljapäev, 2. jaanuar 2014

NHL-i ennustusvihjed 02.01.14

Kombo Bruins alistab Predatorsi ja Capitals Hurricanesi @ 2.55, 2 punkti


Jumal teab, mis selle Bruinsiga eelmises mängus juhtus. Võideldi välja 3-1 eduseis ja siis lagunes kõik koost, kui hangiti rumalaid karistusi ning Islanders realiseeris need ära. Kirjas nüüd kaks järjestikust kaotust, mis nii suurte traditsioonidega klubi jaoks on lubamatu. Predators tuleb mängule kahe võiduga, kuid mõlemad olid kodus. Võõrsil on näiteks lastud neli väravat mõlemas viimases mängus ning ei olda kõige parem võõrsilmeeskond. Kui omavahel mängiti vahetult enne jõule siis võitis Bruins Nashville'is peetud kohtumise 6-2.

Capitals on viimasest viiest võitnud vaid ühe. Viimased kaks kaotust on saadud nii, et kahe mängu peale kokku saadi kirja 85 väravale viset vastaste 55 vastu. Ehk siis pole õnne? Ovetškin ka neli mängu kuival, aga kui kaua saab see kesta? Mitte väga kaua. Miks peaks see täna lõppema? Sest Hurricanes on viimasest kümnest võitnud vaid kaks ja üks neist, viimane mäng 5-4 Canadiensi vastu, tuli ka omamoodi ime kombel, kui viimase kolmandiku esimese kaheksa minutiga saadi kirja neli tabamust. Kaitse on terve hooaja vältel probleeme valmistanud ja viimase kümne keskmine normaalajal sisse lastud väravate arv on kolm. Capitals on tänavu kaks korda Washingtonis alistatud, aga Capitals pole kodus kolme järjest Hurricanesile kaotanud 22 aastat, mil klubi nimi oli veel Hartford Whalers, ning viimane omavaheline vaid poolteist nädalat tagasi langes Capitalsi saagiks tulemusega 4-2.

Olgu veel märgitud, et Ovetškinile meeldib Hurricanesi vastu mängida. Tänavu on värav kirjas kahes omavahelises mängus ja karjääri jooksul on ta 55 Hurricanesi vastu peetud mänguga kogunud 69 punkti. Pafis ja Unibetis täitsa saab panustada tema väravale, koefitsiendiks 1.85.

Lisaks on Sharks täna taas kodus ülisuur favoriit. Koefitsient on alla 1.40, mis väga haruldane ja Sharks on juba samas olukorras olles tänavu kaks korda koperdanud, kui Sabresile ja Islandersile kingiti karistusvisete võidud. Oilersi koefitsient 3.25.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar