laupäev, 18. jaanuar 2014

NHL-i ennustusvihjed 18.01.14

Canucks alistab Flamesi normaalajaga @ 1.78, 7 punkti


Canucks on olnud lubamatus vormis - vaid üks võit viimasest üheksast ja tõeline häbistamine Ducksi poolt, kui saadi 1-9 kaotus. Tuleb oma mängu parandada! Ja siin selleks hea vastasseis. Tasub ka mainida, et see ainus võit tuli Bluesi vastu ehk siis kvaliteet pole meeskonnast kuskile kadunud, tuleb lihtsalt taas oma mäng üles leida. Flamesil viimase kuu jooksul 16-st kohtumisest vaid kolm võitu. Kaotustest on 11 tulnud normaalajaga. Kuus korda on jäädud nulli peale. Üks neist ka Canucksi vastu vana-aasta viimastel päevadel. Kui Flames oli hooaja alguses veel enamvähem normaalses hoos, siis võitis Canucks Calgary's 5-4 karistusvisetega.

Kombo Blues alistab Ducksi & Sabres alla 2.5 värava vs Blue Jackets @ 2.81, 2 punkti


Ducks jahutati läinud ööl Blackhawksi poolt maha ja seda üsna kindlalt. Nüüd ees järjekordne raske vastane. Meeskond, mis soovib ennast tõestada tiitlipretendendina ning alistada hetke kuumim meeskond. Räägiti juba, et Blackhawks-Ducks oli läänekonverentsi finaali eelvaade. Ei taha seda hästi uskuda ja just Blues peaks olema see meeskond, kellele Ducksi koht kuulub. Anaheimis saadi detsembri alguses valus õppetund, kui esimese seitsme minutiga lasti kolm väravat ja rong oli läinud. Siin vaja samaga vastata.


Sabres on Sabres. Viimases kahes mängus on küll saadud kirja kolm väravat, aga hooaja keskmine on ikka 1.67 juures, seega koefitsient (üksikpanusena 1.70) vägagi hea väärtusega. Siin tuleb veel vastu eelmine hooaja parim puurivaht Sergei Bobrovki, kes hiljuti vigastuspausilt naasnud neljamängulise võiduseeriaga, lastes neis mängudes kohtumise peale vaid 1.46 väravat. Ka hooaja esimeses kohtumises sai Blue Jackets Sabresiga kenasti hakkama võites 4-1. Blue Jacketsi võidukoefitsient on ka parem (1.82), aga Ryan Miller Sabresi väravasuul alles hiljuti keeras kärna ning tõsi ka see, et Sabres viimasel ajal olnud vähe teine tera, kui hooaja alguses.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar