neljapäev, 16. jaanuar 2014

NHL-i ennustusvihjed 16.01.14

Senators alistab Canadiensi @ 1.82, 3 punkti


Senators on pärast kehva algust taas jalad alla saanud. Viimasest üheksast seitse võitu ja üks kaotustest alles lisaajal. Kodus viimasest kümnest seitse võitu. Canadiens ka tänavu juba kodus alistatud, tulemusega 4-1. Võõrsilt samuti kirjas võit - 4-3 pärast lisaaega. Canadiens on viimasel ajal mänginud ebastabiilselt ja muudkui hüpanud võitude ja kaotuste vahel. Senatorsil näib siin kindel vormieelis ja loomulikult ka kodueelis, seega igati hea panus.

Kombo Flyers alistab Predatorsi & Lightning Islandersi @ 2.66, 2 punkti


Flyers on viimasel ajal suurepärases hoos ja mitmel pool nimetatakse meeskonda ka juba "mustaks hobuseks", mis võib playoffides üllatusi pakkuda. Edu taga on suurepärased kodumängud. Enne, kui eelmine mäng Lightningu vastu kaotati, oli kirjas tervelt kümme järjestikust koduvõitu. Predators šokeeris siin nädal tagasi Sharksi, aga hetkel käsil seeria, kus viimasest 15-st vaid neli võitu. Võõrsil kaotatud viis järjest. Ka kodus tänavu juba Flyersile alla jäädud, kui polnud õnne karistusviseteseerias.


Islanders olnud viimasel ajal suurepärases hoos, aga eelmine mäng Panthersiga kukkus välja väga piinlik. Juba esimesel minutil lasti esimene värav ning ärgati alles siis, kui tablool numbrid 0-4 ja rong läinud. Lightning kodus kaotanud kolm järjest, mis meeskonna kvaliteeti arvestades vägagi kehv seeria. Samas tõestati eelmises mängus võõrsil Rangersi vastu, et meeskonna hoog pole kuskile kadunud ning hiljutise välismängudeseeria käigus anti ka Flyersile üle pika aja esimene kodukaotus. New Yorkis Islandersiga mängides läks võiduks vaja väikest imet - 2-2 viik neli sekundit enne lõppu ja karistusvisetega võit - kuid praegune seis lubab kindlamat võitu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar