laupäev, 25. jaanuar 2014

NHL-i ennustusvihjed 25.01.14


Bruins alistab Flyersi @ 1.86, 3 punkti

Kui me saame sedavõrd hea koefitsiendi, siis lihtsalt tuleb Bruinsi peale panustada. Lisaks Flyers viimasel ajal taas raskustes kogudes vaid kaks võitu viimasest kaheksast mängust. Viimase aja võiduseeria ajal sündisid mitmed tulemused tänu võimsatele come-backidele seega võib ehk öelda, et väikene langus on olnud oodatav. Nädala jooksul Flyersile juba viies mäng, samas Bruinsi jaoks alles kolmas. Hea panus, isegi kui kaotab.

Ducks alistab Kingsi @ 2.02, 3 punkti

Ducks on juba sel nädalal Kingsi korra alistanud ja ometi minnakse järjekordsele matšile, mis põhimõtteliselt toimub neutraalsel pinnal - mängitakse välitingimustes - autsaideri rollis? Taaskord, hea panus, isegi kui see ei võida. Meie aja järgi ööl vastu neljapäeva peetud kohtumises oli küll Ducks alguses raskustes - esimesel kolmandikul suudeti vaid neli väravale viset Kingsi 13 vastu - aga sellest saadi kenasti üle ning kaks väravat teisel kolmandikul tõid 2-1 võidu. Kingsi poolt lõpuks 31 väravale viskega vaid üks värav, mis on väga kehv saak ja nagu eelmisele kohtumisele eelnevalt sai kirjutatud, siis alates jõuludest võidetud vaid neli mängu. Ducks samal ajal kaotanud vaid kolm.

Kombo Blue Jackets alistab Sabresi & Sharks Wildi @ 2.13, 3 punkti

Blue Jackets ja Sabres mängisid eelmisel nädalavahetusel ning väravaterohkes kohtumises võttis Blue Jackets lõpuks 4-3 karistusvisete võidu. Sellega nüüd võidetud mõlemad tänavused kohtumised Sabresi vastu. Meeskonnal käsil tervelt 9-mänguline võiduseeria, seega miks mitte panustada sellele, et seda suudetakse jätkata liiga halvima meeskonna vastu? Sabres kaotanud viis jutti ja kaheksa viimasest kümnest. Võõrsilt terve hooajaga vaid neli võitu. Sharks võtab mängule Wildiga viiemängulise võiduseeria ja kodus on alates novembri lõpust kaotatud vaid kaks korda. Lisaks ka Wildi vastu viimastel aastatel väga hästi kodus mängitud 12 võiduga 14-st mängust. Pannes ritta kõigi meeskondade tulemused välismängudest on Wildist kehvemaid meeskondi vaid kolm.

Kombo Jets alistab Maple Leafsi & Penguins Starsi @ 2.84, 2 punkti

Jets on Blue Jacketsi kõrval teine meeskond, mis järskult ellu on ärganud. Selle taga on peatreenerivahetus. Uue lootsi Paul Maurice'i juhenamisel võideti esimesed neli mängu enne, kui eelmises kohtumises võõrsil napilt 0-1 Sharksile alla jäädi. Leafsil oli käsil 6-mänguline võiduseeria enne, kui see lõppes eelmises kohtumises šokeeriva 1-7 kaotusega Dallases. Mängijatele võib selline suur saun olla üsna korralik pauk. Mullu võitis Jets kolm omavahelisest neljast mängust ning viimasest viiest Winnipegis peetud mängust on Leafsil kirjas vaid üks võit. Penguins on tänavu lääne meeskondade vastu pidanud 13 mängu ja kui tervikuna on lääs idale korralikult vett krae vahele kallanud, siis Penguins on võtnud neist mängudest 10 võitu. Starsi vastu viimasest kaheksast seitse võitu. Stars võitnud kodus kaks järjest, lastes vaid ühe värava, aga tegu on väga ebastabiilse satsiga.

http://www.spreadsheet.se/teinekoht

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar