neljapäev, 9. jaanuar 2014

NHL-i ennustusvihjed 09.01.14

Blues alistab Flamesi normaalajaga @ 1.85, 3 punkti


Flamesi rünnak oli hooaja alguses meeletus hoos, mis aitas meeskonnal tugevamaid üllatada, kuid praeguseks hetkeks on keskmine väravate arv langenud 2.26 peale, mis läänekonverentsi meeskondade seas halvim näitaja. On jäädud nulli peale viimasest kuuest mängust tervelt neljas. Bluesiga on tänavu mängitud kaks tasavägist mängu ja kodus õnnestus isegi karistusvisetega võit ära võtta, aga hetkel on Blues vigastuste kiuste mängimas nagu masin. Läänes on vaid Blackhawksil kirjas enim väravaid ning särab ka kaitse keskmise väravate arvu 2.26-ga.

Kombo alla 5.5 värava Kings vs Bruins & üle 4.5 Hurricanes vs Maple Leafs @ 2.10, 2 punkti


Kings ja Bruins on liiga kaks parimat kaitsemeeskonda, keskmine sisse lastud väravate arv on hetkel esimesel täpselt kaks ja teisel 2.14. Kingsi senise 44 mängu jooksul üle viie normaalajavärava nähtud vaid 12. mängus, Bruinsil samuti 12 ja seda 43 mängu juures. Kingsi rünnak pole väga viljakas, kuna mängitakse kaitsest lähtuvalt ja kuna Bruinsi jaoks on tegu välismänguga, siis võib eeldada, et ka nemad lähevad mängule tagasihoidliku mentaliteediga.


Hurricanes ja Maple Leafs on juba tänavu kaks korda mänginud ning tegu on olnud väga lahtiste mängudega. Väravale viskeid Torontol kokku 53 ja Carolinal koguni 81, skoorideks 3-2 ja 5-2. Mõlemad annavad vastastele üle 30 viske mängus ja selle jooksul tekib kamaluga väravavõimalusi ning mõlemal on ka mehi, kes need ära realiseerida võiks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar